FOTO  HŠK Zrinjski: Mladi nogometaši rođeni 2009. godine osvojili turnir u Blagaju

HŠK Zrinjski 2009 u Blagaju

Nakon što je generacija 2010. jučer osvojila turnir na Vlašiću, danas su u Blagaju turnir osvojili i dječaci iz Škole nogometa HŠK Zrinjski rođeni 2009. godine.

U Blagaju je održan nogometni turnir na kojem su nastupali uzrasti U8, U10 i U12. HŠK Zrinjski je nastupao u uzrastu U10 i osvojio ovaj nogometni turnir.

Prvo su se susreli sa vršnjacima iz Nacionala, koje su pobijedili sa 4:1. Nakon toga mali Plemići odigrali su još dvije utakmice protiv FK Velež Nevesinje i ŠN AS Međugorje. Obje utakmice završile su remijem bez pogodaka.

U polufinalu mali Plemići su po drugi put ovoga tjedna odmjerili snage sa vršnjacima iz mostarskog Veleža. Nakon što su u nedjelju u polufinalu turnira u Tomislavgradu doživjeli poraz od 1:0, ovaj put su mali Plemići slavili nakon boljeg izvođenja penala. U regularnom toku utakmice bilo je 0:0, a nakon penala Plemići su slavili 6:5.

U finalu su snage odmjerili sa ekipom sarajevskog Dara, te slavili pobjedu od 2:0. 

Osim prvog mjesta Plemići su imali i najboljeg igrača turnira, a to je Domagoj Matić.

U utakmici za treće mjesto nevesinjski Velež bio je bolji od mostarskog Veleža.

  1. HŠK Zrinjski Mostar
  2. ŠF Dar Sarajevo
  3. FK Velež Nevesinje

Za HŠK Zrinjski na ovom turniru su nastupili: Leon Marić, Marko Drežnjak, Sandro Zovko, Josip Buhovac, Marko Buhovac, Vito Avmedovski, Zlatko Ivanković, Lovro Škrobo, Marko Palac, Ivano Vasilj, Roko Krešić, Ivan Miletić i Domagoj Matić. Trener: Dragan Vrdoljak, med. osoblje: Sandro Avmedovski.

Hercegovina.info