FOTO  HŠK Zrinjski: Juniori Plemića apsolutni hit drugog dijela prvenstva

juniori Zrinjski-Čelik
Momčad trenera Nenada Gagre igrala je najljepši nogomet i na kraju su se mladi Plemići sasvim zasluženo okitili naslovom prvaka.

Nakon toga je uslijedila smjena generacija i prvi dio nove sezone Zrinjski nije imao ni približno dobre rezultate. Prvi dio Plemići su završili sa samo 30 bodava.

U drugi dio Zrinjski ulazi jači za Nermina Hajdarevića, a momčadi se priključio i Petar Bandić. Trener Gagro svojoj je momčadi priključio i dva sjajna kadeta Božića i Savića.

U ovom drugom dijelu mladi Plemići su igrali kao preporođeni. Vođeni kapetanom Marijanom Ćavarom juniori Zrinsjkog igraju sjajno cijelog proljeća i pravi su hit cijele PL za juniore.

Ovoga proljeća mladi Plemići su odigrali 13. utakmica i istvarili 10. pobjeda uz dva neodlučena rezultata i samo jedan poraz u gol razliku 40:7. Dobri rezultati u drugom dijelu prvenstva dokaz su dobrog rada trenera mladih Plemića.

Sve ovo je sasvim dobar razlog da struka HŠK Zrinjski malo "baci oko" u svoje dvorište jer radi se o izuzetno darovitoj generaciji mladih Plemića.

HERCEGOVINA.info