HŠK Zrinjski -FK Sarajevo 1:1

Utakmica na TV ekranima i gotovo termin za matineju ostavilo je mnoge navijače kod kuće, te je utakmicu promatralo tek oko 2500 gledatelja. Na kraju se utakmica završila sa puno nervoze i puno pritužbi na račun suca od strane igrača obije momčadi.

 Zrinjski je istrčao u slijedećem sastavu: Melher, Aničić, Šunjić, Marković, Žuržinov, M. Sušić (od 54. Zadro), Afedzie, Musa (od 68. Pehar), Kordić, Bobby Prince (od 54. Pavle Sušić), Selimović.

 Kao što sam napisao utakmica je bila puno zanimljivija od one u srijedu, i vidjeli smo veliki broj prilika na obije strane. Gosti su poveli golom Avdića 1:0 u 60 minuti, dok su Plemići poravnali golom Kordića u 86 minuti nakon čega su uslijedili protesti gostujićih nogometaša zbog pogotka koji je postignut iz zaleđa. Nakon pregledane snimke može se dati zaključiti da je pogodak postignut iz sumnjive situacije, ali nažalost niti jedan medij ne spominje ne sviranje dva kaznena udarca za Zrinjski. Prvi nakon rušenja Kordića, a drugi nakon igranja rukom jednog od gostujućih nogometaša.

 Igračima Zrinjskog se ne može zamjeriti puno toga. Kada pogledamo sastav onda je evidentno da je ekipa Zrinjskog jedna od najmlađih, te da ih dosta ne igra na svojim prirodnim pozicijama onda nije ni čudno što se danas nije moglo do pobjede. Usporedite lanjski šampionski sastav i ovaj danas i bit će to svima jasno. Na kraju još čestitke Ultrasima na još jednom izvanrednom izdanju svih 90 minuta.