FOTO  HŠK Zrinjski-FK Sarajevo 1:1

Stadion HŠK Zrinjski, FK Sarajevo iz Sarajeva, FK Sarajevo iz Sarajeva, Stadion HŠK Zrinjski

U derbiju 11. kola Premijer lige BiH na stadionu HŠK Zrinjski pod Bijelim Brijegom sastali su se HŠK Zrinjski i FK Sarajevo. Utakmici je nazočilo oko 6000 gledatelja koji su gledali sasvim dva različita poluvremena. U prvom dijelu domaćini su bili puno bolji i ofanzivniji, te su stisnuli goste iz Sarajeva na svoju polovicu. Najbolju prigodu za vodstvo Zrinjski ima u 31. minuti, ali kazneni udarac koji je izveo Ivan Crnov vratar gostiju brani.

Ipak u 37. minuti Zrinjski dolazi do zasluženog vodstva, a strijelac je Ivan Crnov. Do poluvremena domaći imaju još par prigoda, ali se na odmor ide rezultatom 1:0.

U drugom dijelu gosti se bude, te polako preuzimaju inicijativu iz koje se rodilo i poravnanje u 55. minuti, a strijelac je bio Šefko Okić. Nakon poravnjanja gosti su imali još par izglednih prigoda, ali Dujković se istakao u par navrata. Sami finiš utakmice pripada Zrinsjkom čiji nogometaši imaju nekoliko prigoda, ali mreža Sarajeva više se nije zatresla. Na kraju neodlučen rezultat 1:1, koji najviše odgovara konkurentima Zrinjskog i Sarajeva za vrh ljestvice.

HŠK Zrinjski: Dujković, Radulović, Graovac, Simeunović (od 80. Pehar), Muminović, Crnov (od 86. Kordić), Šćepanović (od 70. Đurić), Blaić, Stojkić, Nikolić, Katanec.

FK Sarajevo: Bandović, Kostić (od 46. Purić), Barić, Stojčev (od 75. Velkoski), Bekić (od 46. Bilbija), Okić, Tatomirović, Duljević, Dupovac, Cimirot, Puzigaća.

Sve fotografije u galeriji

HERCEGOVINA.info