FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski - FK Mladost 0:0

Zrinjski-Mladost
Bio je to susret između kandidata za titulu i kandidata za ispadanje, a nazočni gledatelji očekivali su sigurnu pobjedu svojih ljubimaca. Na kraju su nogometaše Zrinjskog ispratili zvižducima sa stadiona.

Zrinjski je imao u svojim nogama sve, posjed lopte, prigode, na kraju i nogometaša više, ali sve to nije bilo dovoljno za pobjedu. U drugom dijelu igrala se viktorija pred vratima gostiju, pokušavali su svi nogometaši Zrinjskog, ali večeras je mreža Mladosti ostala netaknuta. U prvom dijelu obije momčadi su ostale bez po jednog igrača, Zrinjski Radeljića, a Mladost Čovinam, a gosti su kraj utakmice dočekali sa devetoricom jer je u 80. minuti crveni karton dobio Dadić.

S ovim neodlučenim rezultatom Zrinjski je korak dalje od titule, i relano je sa ovakvom igrom i gubljenjem bodova protiv objektivno slabijih momčadi i ne može osvojiti.

Jedini vrijedni pomena večeras su Ultarsi koji su čitavo vrijeme bodrili svoje ljubimce, čak i kada je utakmica završila. Rijetko koji klub se može pohvaliti odanim navijačima kao što su to Ultrasi.

Sve slike u GALERIJI

HERCEGOVINA.info