FOTO  HŠK Zrinjski - FK Krupa 1:0

zrinjski - krupa

HŠK Zrinjski je imao imperativ pobjede kako bi se zadržao u vrhu ljestvice, a Krupa je tražila pozitivan rezultat u Mostaru i bijeg s dna ljestvice.

Stručni stožer Plemića i u ovoj utakmici nije mogao računati na nekoliko prvotimaca zbog ozljeda.

Utakmicu su započele slijedeće momčadi:

HŠK Zrinjski: Brkić, Galić, Barišić, Todorović, Rugašević, Hairlahović, Perišić, Jakovljević, Rustemović, Bekić, Kadušić.

FK Krupa: Marković, Redžić, Makitan, Dujaković, Marjanović, Palić, Dekić, Nikolić, Milanović, Maksimović, Crnov.

Glavni sudac utakmice u Mostaru je Ermin Sivac iz Zenice, dok su njegovi pomoćnici Almir Huskić (Bugojno) i Igor Radaković (Prijedor). Četvrti sudac je Haris Kaljanac (Sarajevo), a delegat Goran Skoko (Ljubuški). Promatrač suđenja je Dragan Prtvar (Istočno Sarajevo).

Prvu odličnu prigodu imao je Zrinjski u 13. minuti utakmice. Odbila se lopta nakon ubačaja Rugaševića, vratar gostiju Marković na liniji hvala loptu. Sudac Sivac je signalizirao faul na gostujućem vrataru.

U 17. minuti sjajan pokušaj Galića, brani vratar Krupe Marković. U 35. minuti bilježimo spornu situaciju. Igrač Krupe igrao je rukom u svom šesnaestercu, a domaćini su tražili najstrožu kaznu sa kojom se nije složio sudac Sivac.

Na odmor se odlazi rezultatom 0:0.

Najvjerniji navijači HŠK Zrinjski utakmicu su pratili sa parking prostora u naselju Bijeli Brijeg koje se nalazi više stadiona. Stadion HŠK Zrinjski je suspendiran na jednu utakmicu, zbog incidenta na domaćoj utakmici između Zrinjskog i Sarajeva.

U 48. minuti udarac Barišića brani vratar gostiju Marković. Samo minut kasnije nova sporna situacija u kaznenom prostoru gostiju. Srušen je Bekić, ali sudac Sivac ponovno odmahuje rukom i ne svira najstrožiju kaznu.

U 51. minuti utakmice ponovno je u kaznenom prostoru gostiju srušen Bekić, ali ponovno se Sivac ne oglašava!

U 56. minuti izmjena kod Zrinjskog. Igru napušta Kadušić, a umjesto njega je ušao E. Marković.

U 63. minuti izmjena u Krupe. Izašao je Marjanović, u igru je ušao Aganspahić.

65. minuta lijepa prigoda za Zrinjski. Udarac Todorovića brani vratar Marković. U 58. minuti ponovno dobra akcija domaćih. Ipak udarac Hairlahović brani vratar gostiju Marković.

U 66. minuti Zrinjski je uspio postići pogodak. E. Marković je pogodio mrežu Krupe za 1:0.

U 67. minuti nova izmjena kod Zrinjskog. Todorović je izaša iz igre, u igru je ušao Jović. U 69. pokušaj gostiju. Aganspahić šutira, vratar Zrinjskog Brkić brani.

U 79. minuti Rustemović kod domaćih dobiva žuti karton. Samo minutu kasnije Slišković radi novu izmjenu. Umjesto Rustemovića u igru ubacuje Čirjaka.

U 82. minuti dupla izmjena u sastavu Krupe. Umjesto Crnova u igri je Lukić, dok je umjesto Maksimovića u igri ušao Nikolić.

U 88. minuti u prigodi napadač Plemića, ali do lopte ipak prije stiže vratar gostiju Marković. U sudačkoj nadoknadi gosti su imali prigodu izjednačiti, ali udarac glavom Lukića završava preko gola domaćina.

HERCEGOVINA.info