HŠK Zrinjski do utorka dobiva novog trenera

Željko Petrrović novi trener HŠK Zrinjski
ADO Den Haag

Nogometaši HŠK Zrinjski u utorak 9. siječnja započet će s pripremama za nastavak sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine u kojoj će nastojati sustići vodeći Borac i obraniti naslov prvaka.

Zrinjski će prvi tjedan uvodne treninge priprema odraditi u Mostaru, a onda seli u svoju stalnu bazu u Međugorju gdje će boraviti dva tjedna.

U novu godinu Plemići će ući i s novim trenerom koji će biti predstavljen do utorka. Kako se i ranije najavljivalo bit će to Željko Petrović.

Riječ je o crnogorskom stručnjaku koji je posljednji samostalni trenerski angažman imao prije dvije godine kao izbornik Iraka.

Petrović je u karijeri više obnašao dužnost pomoćnika, pa je tako surađivao s Ruudom Gullitom, Avramom Grantom, Marinom Joolom, Guusom Hiddinkom te Dickom Advocatom.

Posljednjih nešto više od pola godine proveo je u Adani gdje je bio pomoćnik Patriku Kluivertu. U svojoj trenerskoj karijeri radio je u Boavisti, RKC Waalwijku, Urawi Reds, Den Haagu, Botevu, Interu iz Zaprešića te Villemu II.

Recimo i to kako bi Mario Ivanković koji je uspješno odradio posljednjih sedam utakmica (dvije europske i pet prvenstvenih) na klupi Zrinjskog trebao ostati u Petrovićevom stožeru.

Standings provided by Sofascore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.