FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Dječaci 2009. godište nastupali na turniru Tiki Taka 2018. u Mostaru

HŠK Zrinjski 2009

Zrinjski je na ovom turniru nastupio sa dvije ekipe. Naime, prvobitno je trebala nastupiti samo jedna ekipa HŠK Zrinjski kod ovog godišta, ali kako je NK Travnik odustao Zrinjski je prijavio dvije ekipe.

Ekipa HŠK Zrinjski crveni nastupala je u plavim dresovima i nalazila se u skupini A zajedno sa ekipama ŠN Limači Čapljina, NK Posušje i ŠF Fortuna. Ekipa HŠK Zrinjski crveni zabilježila je u tri utakmice poraze od ekipa NK Posušje i ŠN Limači Čapljina, dok je slavila nad ekipom ŠF Fortuna.


Detalj sa utakmice HŠK Zrinjski crveni (nastupali u plavim dresovima) - ŠF Fortuna 3:0.

Na kraju je ekipa HŠK Zrinjski crveni zauzela treće mjesto sa tri boda, te se nije uspijela plasirati u četvrtzavršnicu.

Za ekipu HŠK Zrinjski crveni nastupili su: Zlatko Ivanković, Petar Bošnjak, Ivan Miletić, Leon Špec, Marko Palac, Dominik Koprena, Vito Avmedovski i Lovro Škrobo.

Druga ekipa HŠK Zrinjski bijeli (nastupali u crvenim dresovima) koja je nastupila kod ovog godišta nalazila se u skupini C, zajedno sa ekipama: FK Leotar Trebinje, ŠF Leostars Trebinje i NK Cim iz Mostara.

HŠK Zrinjski bijeli u skupini je zabilježila dvije pobjede (slavili su protiv ŠF Leostars i NK Cim), a remi su odigrali sa ekipom FK Leotar. Zauzeli su prvo mjesto u skupini sa 7 osvojenih bodova, a u četvrtfinalu su poraženi od ekipe NK Posušje koja je kasnije i osvojila turnir.

Za ekipu HŠK Zrinjski bijeli nastupali su: Luka Ćosić, Sandro Zovko, Roko Krešić, Domagoj Matić, Josip Buhovac, Luka Kudić, Zlatko Ivanković i Marko Drežnjak.


Utakmica skupine C 1. kolo ŠF Leostars Trebinje - HŠK Zrinjski bijeli


Utakmica skupine C 2. kolo NK Cim - HŠK Zrinjski bijeli


Utakmica skupine C 3. kolo HŠK Zrinjski bijeli - FK Leotar Trebinje


Utakmica četvrtzavršnice HŠK Zrinjski bijeli - NK Posušje

Sutra nedjelja 23.12.2018. nastavlja se turnir Tiki Taka 2018., a na terene Arena Sport Centra i Kartinga će izaći mali nogometaši rođeni 2010. godine i mlađi. HŠK Zrinjski također ima ekipu dječaka 2010. godište koja će nastupiti na turniru.

HERCEGOVINA.info