HŠK POSUŠJE U POTRAZI ZA NOVIM TRENEROM Tri imena su u konkurenciji

Mokri Dolac
HŠK Posušje

HŠK Posušje danas je objavio kako Branko Karačić više nije trener prve momčadi. Vijest pomalo neočekivana, no očito na Mokrom Docu nisu zadovoljni trenutnim mjestom i bodovnim stanjem na prvenstvenoj ljestvici. 

Iako je zimska stanka, na Mokrom Docu nemaju puno vremena. Pripreme će krenuti brzo, pa će sukladno tome morati potvrditi novog trenera.

Kako doznaje Hercegovina.info, tri imena su konkurenciji za sada upražnjenu klupu posuškog premijerligaša.

Denis Ćorić

Prvo ime je Denis Ćorić. Riječ je o hercegovačkom stručnjaku koji je Posušje prije dvije godine ovaj klub ponovno uveo u Premijer ligu, a nakon nekoliko poraza došlo je do rastanka. Ćorić je nakon toga preuzeo GOŠK iz Gabele, također u Prvoj ligi Federacije, te je i s tim klubom izborio plasman u Premijer ligu BiH.

Kao drugi kandidat o kojem se razmišlja u Posušju je Marko Maksimović.

Denis Ćorić

Maksimović je svoj posljednji angažman imao u trebinjskom Leotaru, a 2021. godine osvojio je naslov prvaka s Borcem iz Banja Luke. Riječ je o mladom strategu koji ima svega 39 godina.

Treći trener koji bi mogao sjesti na klupu Posušja je Goran Sablić.

Denis Ćorić

Njemu također Premijer liga BiH nije nepoznanica s obzirom na to da je u karijeri vodio Široki Brijeg i Sarajevo. Vodio je Sablić još i Sheriff iz Tiraspola, Split i drugu momčad Hajduka.

Tko će biti nasljednik Branka Karačića ostaje nam za vidjeti.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.