HŠK Posušje dobiva reflektore, poznato je i tko bi trebao imati čast prvi igrati pod njima

Mokri Dolac
HŠK Posušje

Na traju radovi samo na novim hibridnim travnjacima diljem BiH. Pojedini stadioni tek trebaju "zasvijetliti", odnosno dobiti reflektore.

Tako je GOŠK iz Gabele koji će od iduće sezone ponovno igrati Premijer ligu Bosne i Hercegovine moći igrati i noćne utakmice.

"Radovi na našem stadionu uveliko traju. Počela je betonaža prve stope. Reflektori će po planu zasijati u našem domu, što će biti poseban dan", poručili su još krajem ožujka iz GOŠK-a.

Mokri Dolac

Na rasvjeti se već duže vremena radi i na stadionu Mokri Dolac u Posušju, a danas se nas stadionu pojavila i dizalica. Kako doznajemo, s postavljanjem rasvjetnih stupova krenut će se u ponedjeljak 24. travnja.

Prema informacijama do kojih je došla Hercegovina.info HŠK Posušje bi prvu noćnu utakmicu na svom stadionu trebao odigrati protiv FK Velež u posljednjem kolu prvenstva 25. svibnja.

Zanimljivo je kako su upravo ova dva kluba u nastavku sezone promovirali novi hibridni travnjak na stadionu Veleža, a sada bi mogli odigrati i povijesnu utakmicu pod reflektorima na stadionu HŠK Posušje Mokri Dolac.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.