HRVATSKI IZBORNIK BIO JE JASAN "Navijam li za Srbiju protiv Nigerije, pa za koga bih trebao navijati?"

Zlatko Dalić

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić bio je na 12. sportskom simpoziju "Simposar" za Sarajevo. 

Na Simposaru je govorio o fenomenu hrvatske reprezentacije i dotakao se reprezentacija iz regije. Svojom izjavom je oduševio sve u Srbiji.

"Srbija ima skoro podjednaku ekipu kao mi, ali nešto joj fali. Mi smo se dobro posložili na svim razinama i tad su počeli rezultati dolaziti. Normalno je da navijam za reprezentacije iz regije, da navijam za Srbiju protiv Nigerije. Pa za koga bih trebao navijati?" rekao je Dalić.

Istaknuo je da nikada nije loše govorio o Srbiji.

"Rekao sam jednom da ih ne želim u grupi. Pa normalno je da želim Škotsku koju ćemo pobijediti, a ne Srbiju koja je jaka, u utakmici koja donosi naboj i sve što ide uz to. Nisam time potcijenio Srbiju. Imaju potencijala, dobre igrače, ali im fali još nešto", poručio je Dalić, piše Avaz.

Podsjetimo, Dalić se u Dohi prošle godine na Mundijalu sreo s izbornikom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem, gdje se srdačno pozdravio.

Jučer je otvoren 12. sportski simpozij "Simposar", a centralni događaj bila je premijera filma "The Magical Seven" o legendarnom hrvatskom košarkašu Toniju Kukoču, koji je režirao Sabahudin Topalbećirević.