HRVATSKA NIJE IZDRŽALA Vatreni se odlično držali s igračem manje, pa primili nespretan pogodak u posljednjoj minuti

Hrvatska nogometna reprezentacija

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras je na Poljudu u utakmici posljednjeg kola elitne skupine Lige nacija poražena od Portugala rezultatom 2:3.

Sjajnu utakmicu mogli su večeras vidjeti navijači pored malih ekrana. Povela je Hrvatska u 29. minuti. Pašalić je ubacio prizemno s desne strane, a loptu uzima Kovačić i snažno puca, vratar Portugala to brani, ali na odbijanac natrčava Kovačić i šalje loptu u mrežu. U 37. minuti mogla je Hrvatska do povećanja vodstva. Glavom je na centaršut Perišića pucao Juranović, no lopta odlazi tik uz vratnicu portugalskog vratara Patricija.

Hrvatska nogometna reprezentacija

Samo minutu kasnije velika prigoda za Portugalce. Odlično je pucao Pererie, a još bolje to obranio Dominik Livaković. Početkom drugog dijela šok za Hrvatsku. Zbog starta na Ronaldu, drugi žuti je zaradio Marko Rog te je Hrvatska na terenu ostala s desetoricom. Odmah su Portugalci naplatili prednost igrača više. U 52. minutu rezultat poravnava Ruben Dias.

U 60. minuti potpuni preokret. Precizan je Jao Felix na dodavanje Jote, koji je prethodno igrao rukom, ali VAR-a u Ligi nacija nema. No, samo pet minuta kasnije Hrvatska se ponovno vraća. Na dodavanje Vlašića odličan pogodak postiže Mateo Kovačić, svoj drugi večeras. U 75. minuti pokušava Cristiano Ronaldo, ali slavonsko srce Mile Škorić se baca ispred njega i glavom izbija tu loptu u korner.

Hrvatska nogometna reprezentacija

U 79. minuti dobro je pucao Trincao, no Livaković to odlično brani. I kada se očekivao kraj utakmice novi gol za Portugal. Dominiku Livakoviću lopta je nespretno ispala iz ruke, a na nju natrčava Ruben Dias koji je posprema u mrežu za veliko slavlje Portugalaca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.