HNL IH VIŠE NE ZADOVOLJAVA Dinamo dovodi bivšeg igrača Marseilla i reprezentativca Tunisa

Dinamo pojačanje

Nakon što je shvatio da u HNL-u ne može dobiti igrača a da ga ozbiljno ne preplati, Dinamo se okrenuo transferima iz inozemstva. Točnije, zasad se čini da se okrenuo transferima iz Francuske. Prošlog tjedna stigao je Maxime Bernauer iz francuskog drugoligaša Parisa za odštetu od 1.2 milijuna eura, a sada je na pomolu drugi dolazak iz Francuske.

Novi igrač Dinama uskoro bi trebao postati Saif-Eddine Khaoui (28), veznjak francuskog Clermonta. Clermont je jedna od hit-momčadi ove sezone u ligama Petice. Radi se o klubu s jednim od najmanjih proračuna u francuskom prvenstvu, koji je prebacio sva očekivanja i sezonu završio kao osmi. Malo je nedostajalo da dohvati mjesta koja vode u Europu, piše Index.

Stiže kao slobodan igrač

Khaoui je reprezentativac Tunisa i ofenzivni vezni Clermonta, a u prošloj sezoni je upisao učinak od sedam pogodaka i četiri asistencije u 34 nastupa, od čega je 23 počeo od prve minute. Prema Transfermarktu vrijedi 1.4 milijuna eura, a u Dinamo bi trebao doći kao slobodan igrač jer mu istječe ugovor s francuskim prvoligašem.

Zasad nema konkretnih informacija o tome koliko bi trebao zarađivati u Dinamu, ali, kako doznaje Index, riječ je o svoti između 500 i 700 tisuća eura godišnje plaće. U Clermont je stigao prije dvije godine iz Marseillea za 1.8 milijuna eura odštete, a prije toga je bio igrač Toursa, u čijoj školi je i ponikao.