HNK Široki pobjedio Leotar 4:1

Već od prvih minuta susreta odlično postavljena igra domaćih nogometaša koji vrše pritisak na gostujuću obranu. Šilić je u 3. minuti odlično pucao no golman gostiju Berak skida krajnjim naporom udarac kapetana Širokog. Petnaesta minuta Diogo ubacuje loptu u kazneni prostor, napadač Širokog Juan Varea odlično reagira i glavom zabija za vodstvo Širokog.

 

Široki i dalje igra otvoreno i za oči vrlo lijep nogomet pa u 31. minuti na scenu stupa Hrvoje Mišić koji se driblingom oslobađa gostujuće obrane te lijepim šutom iz šesnaesterca po drugi put matira golmana Leotara. Nije se dugo čekalo na treći gol koji je zabio Wagner. 37. minuta  gosti preko Jovice Vice prijete Bandoviću no mreža ostaje netaknuta. Tri minute kasnije Varea je zapucao stopostotnu priliku ili bolje reći Berak je odlično reagirao i skinuo udarac agilnog i rastrčanog napadača Širokog. Minut kasnije Šilić prodaje biciklo obrani Leotara i puca na gol ali ovaj put Berak na mjestu.

 

Drugo poluvrijeme donosi ipak ravnopravniju igru na terenu, gosti igraju dosta otvoreno što domaći koriste i u 56. minuti Wagner na asistenciju izvanrednog Mišića pogađa svoj drugi gol na utakmici ukupno četvrti za Široki.

 

Gosti su ipak uspjeli postići počasni pogodak iz jedne zbrke u kaznenom prostoru Širokobriježana a strijelac je bio Bojan Magazin u 72 minuti susreta.

 

Na kraju možemo konstatirati da su domaći igrači zasluženo ispraćeni pljeskom za ovu pobjedu, svi igrači odigrali su odlično svoje uloge na travnjaku ali ipak dva imena su zaslužili da ih se spomene, pa evo za kraj Hrvoje Mišić i Wagner.

 ABCportal.info