FOTO  HNK ČAPLJINA Obavljena prozivka, stadion će uskoro zasjati u punom sjaju

HNK ČAPLJINA Obavljena prozivka, stadion će uskoro zasjati u punom sjaju
HNK Čapljina

Proteklog je vikenda na gradskome stadionu Bjelave u Čapljini obavljena prozivka nogometaša HNK Čapljina, ususret novoj sezoni.

Po riječima trenera Dragana Radovića, na prvome se treningu okupilo tridesetak igrača koji će se, tijekom pripremnog razdoblja, pokušati nametnuti kako bi zaigrali za prvu momčad.

”Okupili smo se kako bismo vidjeli što nam je potrebno od igračkog kadra. Ovaj će tjedan biti lagan, s manje treninga. Jasno je kako kasnimo s pripremama, međutim sve je diktirala pandemija koronavirusa, a i dalje je sve neizvjesno. Najbitnije nam je posložiti igrački kadar i stvari dovesti u red. Naravno, maksimalno moramo paziti na zdravlje kako nas, tako i svih naših igrača, kako bi sezona mogla nesmetano početi. Očito je kako će prvenstvo ove godine biti održano pod posebnim uvjetima, ali kako bude ostalima, tako će biti i nama“, kazao je Radović.

Uprava kluba igračima je dala jamstvo da je klub stabilan i da stabilno posluje te kako neće biti problema u daljnjem radu.

Ova pandemija prouzročila je mnogobrojne probleme, no ona nas neće zaustaviti, samo će za neke stvari trebati više napora. Nastojat ćemo svima osigurati maksimalne uvjete, a poseban fokus stavit ćemo na mlađe kategorije i proizvodnju igrača iz vlastitog pogona, čemu će svakako doprinijeti radovi na stadionu u Tasovčićima, koji uskoro kreću. Stadion će tako uskoro zasjati punim sjajem. Moći će se pohvaliti najsuvremenijim umjetnim travnjakom i novim reflektorima, a na njemu će trenirati sve dobne kategorije u klubu. Planirana je i ugradnja stolica na tribinama, a i da se malo našalimo, prvi sastav ovoga će puta biti ljubomoran u kakvim uvjetima treniraju mlađe kategorije“, poručili su čelni ljudi HNK Čapljine.