HNK '' Čapljina '' - HNK '' Višići '' 3 : 1

HNK Čapljina, HNK Čapljina
Predivnu nogometnu predstavu za dvjestotinjak gledatelja priredili su nogometaši obje ekipe, ali na kraju je ipak bila uspješnija domaća ekipa, ekipa Čapljine.

Mrežu Višićana "načeo" je Jusufbašić nakon jedne lijepe akcije, dok je nešto kasnije na 2:0 povećao Grbavac nakon oštrog ubačaja Jusufbašića s desne strane. Na odmor se otišlo prednošću domaćina od 2:0, a na poluvremenu je trener Čizmić iz igre izvadio Boškovića te na teren poslao Zubonju. U ranoj fazi drugog dijela domaćini su mogli rješiti pitanje pobjedika. Zubonja je nakon jednog ubačaja sa strane glavom pogodio gredu, a samo minut kasnije gostujući nogometaši su smanjili vodstvo Čapljine. Pogotku Višića prethodila je pogreška vratara Čapljine Josića koji je vrlo slabo procjenio let lopte. Nakon gola Višića situacija na terenu se naglo promjenila. S obje strane je bilo oštrih prekršaja te gomilu nezadovoljstva na suđenje glavnog arbitra, a to je rezultiralo crvenim kartonima. Prvi je "pocrvenio" igrač Višića Proleta koji je nakon prigovora pomoćnom sucu dobio drugi žuti karton. Nešto kasnije Čapljinci su postigli svoj treći pogodak koji je rješio pitanje pobjednika. Musli je sjajno ubacio s lijeve strane na gostujući peterac gdje je bio Jusufbašić koji je glavom matirao gostujućeg vratara. Musli je nakon toga zbog namjernog udaranja protivničkog igrača dobio drugi žuti karton, pa je brojčano stanje na terenu bilo opet izjednačeno.

HNK "Čapljina - HNK "Višići"  3:1 (2:0).

Stadion Bjelave u Čapljini.

Gledatelja: 200

HNK "Čapljina": Josić, Husić, Grbavac, Benić, Knezović, Dodig, Bošković (Zubonja), Bebanić (Čehajić), Musli, Jusufbašić (Bajrić), Zubac.

capljinasport.blogger.ba