HNK Čapljina - FK Velež 3:0

Naime, razigrani i rastrčani nogometaši Čapljine su već nakon tridesetak minuta igre imali vodstvo od 3:0, a za to je najzaslužniji bio Igor Remetić koji je iz tri situacije tri puta velemajstorski matirao vratara gostiju.

Iako su se gosti na odmoru pravdali da su im u prvih 45 min. igrale pričuve, ništa drugačije nije bilo ni u nastavku kada su treneri obadvije momčadi izveli nove postave. Dok su u Veležu ušli prvotimci u momčadi Čapljine su zaigrali nogometaši koji ove jeseni nisu imali baš veliku minutažu, no unatoč tomu Čapljina je i u drugih 45. min. bila znatno bolja, a zahvaljujući samo slabim sudačkim procjenama, sudac Krešić je Čapljincima poništio dva čista pogotka, rezultat je ostao nepromijenjen.

Treba reći i to da su kod domaćina zbog ozljeda nedostajala tri standardna nogometaša: Michellini, Dodig i Grbavac, međutim radosna je vijest da će oni biti spremni za nedjelju kad će Čapljina u okviru 15. kola gostovati kod Sokola u Drežnici.

Igralište : Bjelave. Gledatelja : 150. Suci : Blažević, Krešić i Raguž. Strijelac  Remetić u 6., 16. i 31. min.

ČAPLJINA: Josić, Husić, Knezović, Benić, Kruškonja, Milošević, Čehajić, Bajrić, Jusufbašić, Remetić, Musli. U drugom poluvremenu su igrali još : Džida, Zubonja, Jurković, Zubac, Proleta, Bošković, Obad, Pažin, Bebanić

VELEŽ: Borić, Jovanović, Šečić, Demić, Kadrić, Gosto, Duraković, Halilhodžić, Ćemalović, Kajan, Stupac. U drugom poluvremenu su igrali još: Kajtaz, A.Škaljić, Čolić, Knežević, Majkić, Osmanagić, Jugo, Velagić, Džafić.

D.M. | CAportal.info