HNK BROTNJO "Memorijal Ante Erić" i "Bijelo-crvena noć"

HNK Brotnjo, donatorska večer, sport, HNK Brotnjo
Hercegovina.info

Hrvatski nogometni klub Brotnjo iz Čitluka 2014. godine pokrenuo je turnir u spomen na Antu Erića, pokojnog trenera koji je bio prepoznatljiv po okupljanju djece i po predanom radu sa svim dobnim kategorijama čitlučkog nogometnog kluba.

Ovogodišnji, osmi po redu memorijalni turnir, u Čitluku će okupiti najveći broj sudionika, a osmi „Memorijal Ante Erić“ imat će i međunarodni karakter.

Turnir će se održati na Gradskom stadionu Bare 2. i 3. listopada uz sudjelovanje tridesetak momčadi iz BiH i Hrvatske. Prvog dana turnira natjecat će se mladi nogometaši rođeni 2012. godine, dok je drugi dan turnira rezerviran za nogometaše rođene 2013. godine.

"Počevši s ovom godinom želimo Memorijalni turnir Ante Erić podići na puno veću razinu. Očekuje nas rekordan broj momčadi, igrat će se dva dana, a na turniru će nastupiti i nekoliko momčadi iz Republike Hrvatske", poručili su iz HNK Brotnjo u najavi međunarodnom Memorijala Ante Erić.

Uz ovaj memorijalni turnir održat će se i Bijelo-crvena noć kluba.

"Hrvatski nogometni klub Brotnjo Čitluk poziva sve svoje navijače, prijatelje Kluba i ostale drage Brotnjake kojima je Brotnjo u srcu na treću tradicionalnu Bijelo - crvenu noć koja će se ove godine održati u subotu, 02.10.202. u Herceg Etno Selu Međugorje s početkom od 19:30 sati. Poznato je da smo mi Brotnjaci razmaženi s rezultatima kluba koji je igrao u Premier ligi BiH, 1 ligi FBiH, nekadašnjeg prvaka države, europskog Brotnja. Sada kada rezultati kluba i nisu baš najbolji i nisu u renomeu kluba, kad i podrška onih što bi trebali biti uz klub u potpunosti izostaje, baš sada dođite i podržite naše Brotnjo kada mu je najpotrebnije. Nadamo se da će nakon ove večeri Brotnja, klub krenuti s nekim novim vodstvom, koji će pokrenuti klub prema mjestu koje mu i pripada", priopćili su iz Brotnja.