HMNK Rudnik uskoro će igrati svoj prvi službeni susret

HFC Zrinjski, HMNK Rudnik, HMNK Rudnik
Ovaj futsal klub nastao je na incijativu ljubitelja futsala iz spomenutoga mostarskog naselja, koje redovito na Ligi mjesnih zajednica grada Mostara ima respektabilnu momčad, jednu od najboljih u Mostaru.

Ta momčad osvajala je naslove na tom natjecanju, bila je i predstavnik Mostara na završnici Lige Hercegovine. Ljudi koji su bili uz tu momčad odlučili su dignuti cijelu priču na jednu višu razinu. Osnovan je klub koji će natjecanje početi u 1. futsal ligi Federacije BiH.

Temelj igračkog kadra bila je skupina igrača koji su boje Rudnika branili na Ligi mjesnih zajednica grada Mostara, a s vremenom su se priključili i ostali igrači koji bi tu momčad trebali pojačati u prvoj sezoni. HMNK Rudnik je u međuvremenu prošao pripreme za sezonu. Momčad vode treneri Mario Kukić i Danijel Karačić. Karačić bi, zbog toga što posjeduje odgovarajuću licenciju, momčad trebao voditi na utakmicama.

Trenirali su malonogometaši Rudnika u školskoj dvorani na Bijelom brijegu, kao i u Arena Sport centru u Mostaru.

HMNK Rudnik svoju će utakmicu 1. kola u školskoj dvorani na Bijelom brijegu igrati protiv Malonogometnog kluba Čulin mlin iz Livna. Spomenuti susret igrat će se s početkom u 18 sati. Iz kluba su pozvali sve ljubitelje futsala u Mostaru da ih dođu podržati. 

Vecernji list