HERCEGOVAČKI DRAGULJ Pitali smo zastupnika Josipa Šutala odlazi li iz Dinama, evo što nam je rekao

Josip Šutalo
Lazio Land

Josip Šutalo jedan je od najtraženijih igrača na svjetskom nogometnom tržištu. Oko na mladog Čapljinca bacili su brojni europski klubovi. Odličnim igrama u zagrebačkom Dinamu, ali i u dresu hrvatske reprezentacije Šutalo je skrenuo pozornost na sebe. Sa samo 22 godine velika je budućnost Vatrenih.

Posljednje informacije govore kako Monaco za Šutala daje velikih 20 milijuna eura. No njegov zastupnik smiruje situaciju.

"Za Josipa je veliko zanimanje, ali ne bi bilo korektno da govorim o kojim se klubovima radi", kaže za Hercegovina.info Marin Bule.

"Josip je ugovorom vezan za Dinamo, ima važeći ugovor i njegova koncentracija je na klubu. Istina, on je mladi stoper, reprezentativac Hrvatske i normalno je da je zanimanje za njega veliko. No, nećemo nigdje žuriti", dodaje Bule.

Veza Šutala i Bule je hercegovačka, čapljinska.

"Jako je lijepo što je on naše dijete iz Hercegovine i što je na dobrom putu da uspije. Ukoliko bude pameti, sreće i zdravlja sve će to ići još i bolje. Mi smo čvrsto na zemlji i svaki korak je bitan. Kao što je i do sada prošao oprezno uz mene, tako ćemo gledati i dalje. Ne srljamo samo za nekim transferom u inozemstvo. Znate koliko je igrača otišlo pa se ubrzo vratilo kući? To nama nije cilj. Oprezni smo i novac je tako u drugom planu. On će doći uz Josipove igre, to je neminovno", ističe.

Šutalo je razbio sumnje i igra na vrhunskoj razini.

"Josip će sigurno biti pravi. Sve velike utakmice za reprezentaciju, ali i za Dinamo u Europi je pokazao da je on "taj". Dugo je bio pod upitnikom. U kvalifikacijama je odigrao odlične utakmice protiv Francuske, Danske, zatim za Dinamo protiv Salzburga je utakmica koju je odigrao "doktorski". Svi klubovi u inozemstvu znaju dobro sve o njemu", zaključio je Šutalov zastupnik Marin Bule za naš portal.

Kažimo kako Josip Šutalo ima dugogodišnji ugovor s Dinamom do 15. lipnja 2028. godine, a Transfermarkt ga cijeni na 18 milijuna eura.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.