HAJDUK MISLI OZBILJNO Splićani potpisali Subašića i Melnjaka

Danijel Subašić , dario melnjak, HNK Hajduk, hajduk split torcida

Nakon duže suše ozbilnjijeg nogometa na Poljudu, a pogotovo upravljačke politike, izgleda da su ti dani iza splitskog Hajduka. Nakon niza provjerenih pojačanja koji nisu došli karijeru završiti u Splitu nego nešto napraviti s Hajdukom, zadnje dvije akvizicije su golman Danijel Subašić, bivši hrvatski reprezentativac kojeg svi pamtimo po nastupu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. te Dario Melnjak, lijevi bočni igrač i povremeni hrvatski reprezentativac.

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Danijel Subašić potpisao je ugovor s Hajdukom do ljeta 2023. godine, a nosit će dres s brojem 1! Bomba je to s Poljuda, iako je prijelazni rok već odavno završio. Suba je, jasno, kao slobodan igrač bio na raspolaganju svima koji ga žele dovesti, a Bijeli su tu situaciju s 36-godišnjim Zadraninom i iskoristili.

Dario Melnjak novi je igrač Hajduka, 28-godišnji lijevi bek danas je s Bijelima na Poljudu potpisao ugovor do kraja aktualne sezone s opcijom produženja na još dvije godine. Stiže kao slobodan igrač, a u Hajduku će nositi dres s brojem 17.