FOTO  Gužve pokazuju koliko navijači vjeruju u europski Zrinjski, Slovaci primamljiviji od Lige prvaka

HŠK Zrinjski,Slovan,konferencijska liga

HŠK Zrinjski od jutros je počeo s prodajom ulaznica za utakmicu protiv slovačkog prvaka Slovana iz Bratislave, a već od otvorenja blagajni na prodajnim mjestima su se stvorile ogromne gužve što je samo pokazatelj da je velika euforija u Gradu na Neretvi te da navijači vjeruju da ova momčad može napraviti povijesni uspjeh bh. nogometa i plasirati se u grupnu fazu jednog europskog natjecanja.



Karte se prodaju od 10 do 12 i od 16 do 20 sati na blagajni koja je na parkingu stadiona HŠK Zrinjski te od 10 do 16 sati u Fan Shopu Zrinjskog.

Osim redovne prodaja karata, iz kluba su poručili da će najbrže navijače koji osiguraju svoje karte nagraditi i poklonom, odnosno zastavicom za auto.

Ovakvim tempo prodaje karate Slovake vrlo vjerojatno očekuje dodatno užarena atmosfera osim mostarskih +40 koji su najavljeni za četvrtak, a može se primijetiti kako je navala za kartama puno veća nego što je to bilo prvih dana protiv moldavskog Sheriffa u okviru kvalifikacija za Ligu prvaka kad je stadion također bio rasprodan.

Na ovu, kao i na prethodne utakmice moći će se samo na donju zapadnu tribinu jer gornja zapadna tribina nije prijavljena za europske utakmice.