GRADSKI DERBI Povijesni trenutak za Velež - evo koliko je koštalo "osvjetljivanje" Arene Rođeni

Arena Rođeni
FK Velež

U subotu u 19 sati na stadionu "Rođeni" u okviru 2. kola Premijer lige BiH igra se gradski derbi u kojem će Velež dočekati Zrinjski.

Derbi je to kojeg je popularna stranica "FourFourTwo", smjestila među 20 najvećih derbija na svijetu, ne solidno 17 mjesto.

Po prvi puta na areni "Rođeni" jedna utakmica igrat će se pod svjetlima reflektora.

Džemil Šoše, direktor kluba, kaže kako je ovo povijesni trenutak.

"Ovo je povijesni trenutak za nas. Cijela investicija koštala je nešto više od milijun maraka. Igrom slučaja igra se gradski derbi, ali veliki žal ostaje što će se igrati bez gledatelja. Siguran sam da bio stadion bio ispunjen do zadnjeg mjesta i tražila bi se karta više."

Direktor Veleža želi da i ovaj derbi, bez obzira na to što se igra pred praznim tribinama, prođe kao posljednja dva.

"Zaista su dva posljednja derbija prošla bez ijednog incidenta i najmanjeg ispada, kako pod Bijelim Brijegom, tako i na našoj areni "Rođeni". Nadam se da će na terenu sve biti sportski, fer i korektno, ali i u samom gradu. Ponosan sam na ta dva posljednja derbija, neka takav bude i ovaj. Neka bolji pobijedi, a to neka bude Velež", uz smijeh je rekao za hercegovina.info Džemil Šoše.

Direktor Veleža rekao nam je i kako se dobro oporavlja nakon izlaska iz bolnice, gdje imao manji zahvat na srcu. Vrijeme uglavnom provodi u svojoj vikendici na selu, kako bi po savjetu doktora, bar na neko vrijeme, smanjio stres koji njegov posao nosi sa sobom.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.