Gotov je: Čačić smijenjen?!

Ante Čačić
Nakon velikog kiksa koji bi Hrvatskoj potencijalno mogao zatvoriti vrata Svjetskog prvenstva u Rusiji, Ante Čačić morao je napustiti klupu reprezentacije.

Kasno sinoć vrh Hrvatskog nogometnog saveza na izvanrednom se sastanku složio kako Čačić jednostavno mora otići da bi Hrvatska imala bilo kakve šanse u Ukrajini doći do pozitivnog rezultata i pokušala izboriti Svjetsko prvenstvo. Tko će nakon šok terapije naslijediti Čačića još se ne zna, no sigurno je da u Kijevu na klupi neće sjediti dosadašnji izbornik.

Izbornik je nakon šokantnog remija protiv Finske bio izvan sebe. Vidjelo se da je izgubljen, a čelnici HNS-a do dugo su u noć raspravljali o njegovoj sudbini na klupi reprezentacije.

Trening reprezentacije je od 11 sati na Rujevici, a trebao bi ga voditi Joe Šimunić, koji će vjerojatno, uz Antu Mišu, voditi momčad u Kijevu.

Let za Kijev je iz Zračne luke Franjo Tuđman, a na njemu bi s igračima mogao biti novi izbornik, naravno, ako HNS ne odluči da će reprezentaciju u ovoj utakmici voditi netko od Antinih pomoćnika.

Goal.com