Dinamo imenovao trenera za sljedeću sezonu

Dinamo imenovao trenera za sljedeću sezonu
GNK Dinamo

GNK Dinamo i Ante Čačić dogovorili su nastavak suradnje u novoj sezoni te će tako trener Čačić i dalje voditi plave kao glavni trener prve momčadi Dinama. Suradnja je dogovorena na godinu dana, uz mogućnost produljenja na još jednu godinu, priopćeno je danas iz Dinama.

"Iznimna mi je čast, veselje i zadovoljstvo zbog dogovora koji je postignut. Još jednom bih želio istaknuti da sam posebno sretan i ponosan zbog osvojenog naslova prvaka Hrvatske u nedavno završenoj sezoni. Navijači su nam bili posebna snaga u ovom prvenstvu i nadam se da će nam ponovno dati bezuvjetnu podršku u svemu što je pred nama. Želimo nastaviti u istom smjeru. Dinamo ima iznimno veliku kvalitetu, jako dobar igrački kadar, i vjerujem u još jednu uspješnu sezonu na domaćem i europskom planu. Dinamov gard je uvijek bio i mora biti pobjednički i to je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama", izjavio je Ante Čačić.

"Treneru želimo uspješnu novu sezonu i brojne dobre rezultate na klupi prve momčadi Dinama", pročili su iz zagrebačkog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa