GOŠK I VELEŽ OTVARAJU 13. KOLO Mostarci dali upute svojim navijačima

FK Velež
FK Velež

Hercegovačkim susretom između GOŠK-a i Veleža danas se otvara 13. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica je ovo od velike važnosti za obje momčadi. Naime, GOŠK bi se s eventualna tri boda dodatno udaljio od opasne zone ispadanja i privremeno stigao na sedmo mjesto prvenstvene ljestvice, dok bi Velež pobjedom došao na samo jedan bod do Sarajeva i mjesta koje vodi u Europu.

Sigurno je kako će se utakmica igrati po teškom terenu i lošim vremenskim uvjetima, pa bi sretniji i spretniji danas mogao odnijeti pobjedu.

Iz Veleža su poslali obavijest za sve svoje navijače koji će danas put obližnje Gabele.

"U komunikaciji sa službenim predstavnicima NK GOŠK Gabela, FK Velež obavještava sve naše navijače koji svoj put na utakmicu u Gabeli planiraju u privatnom aranžmanu odvojeno od organizirane navijačke grupe, da svoja mjesta na tribini stadiona zauzmu bliže sektoru koji je rezerviran za gostujuće navijače.

Uputivši poruke dobrodošlice, zbog izuzetnih sportskih odnosa u razdoblju dok je naš klub svoje domaće utakmice odigravao na stadionu Perica Pero Pavlović, naši domaćini, zamolili su sve Veležove navijače da poštuju smjernice koje će dobijati od strane službenih osoba na stadionu.
FK Velež Mostar zahvaljuje predstavnicima NK GOŠK na pravovremenom informiranju i profesionalnom pristupu", priopćili su iz Mostarskog kluba.

Utakmica između GOŠK-a i Veleža igra se večeras s početkom u 18 sati na stadionu 'Perica Pero Pavlović', a izravan prijenos je u programu Arena Sport TV.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.