GNK Dinamo: U Međugorju kao u raju

Dinamo, Međugorje, Villa Regina, pripreme, GNK Dinamo Zagreb, Međugorje, Dinamo, Hercegovina
Na svakom koraku u Hercegovini nogometaši Dinama su okruženi pažnjom svoj fanova iz Hercegovine, a uvjeti za trening su im fenomenalni. Tome je doprinjelo i sunčano vrijeme koje ovih dana obasjava Hercegovinu, kao da je riječ o ranom proljeću, a ne o središtu zime.

Kada nemaju obaveza nogometaši Dinama slobodno vrijeme koriste za šetnje Međugorjem, i svi uglas su složni: Ovdje u Međugorju nam je kao u raju.

Jučer su nogometaši Dinama odigrali i prvu utakmicu u ovoj sezoni. Susret sa domaćim Brotnjom privukao je čak 4000. gledatelja na stadion Bare, te i to dovoljno govori o popularnosti modrih u Hercegovini. Neposredno prije utakmice vodstvo Dinama predvođeno predsjednikom Mirkom Barišićem i sportskim direktorom Zoranom Mamićem u zgradi Općine Čitluk primili su načelnik Ivo Jerkić i predsjednik Općinskog vijeća Marin Radišić.

Do kraja priprema u Hercegovini pred nogometašima Dinama je turnir u Gabeli. Modri će u četvrtak u Gabeli igrati  protiv domaćina GOŠK-a, a u petak slijedi utakmica protiv Lokomotive ili Splita.

hercegovina.info