FOTO  GENERALKA PRED OLIMPIJU Zrinjski srušio Mladost, Filipović asistirao, Ivančić ponovno strijelac

Utakmica Zrinjski - Mladost
Hercegovina.info

Četvrtu pobjedu u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine ostvarili su večeras nogometaši HŠK Zrinjski. Slavili su igrači Mladena Žižovića protiv Mladosti iz Doboja rezultatom 2:0.

Veliki posao napravio je za Zrinjski igrač Mladosti, Mahmić, koji je već u 15. minuti zaradio crveni karton nakon neopreznog starta nad Ivančićem. Od tog trenutka Zrinjski kreće u ofenzivu gola gostiju. 

U 35. minuti Zrinjski vodi 1:0. Nakon ubačaja Miloša Filipovića loptu u mrežu šalje Ivančić za svoj drugi pogodak u dresu Zrinjskog. Rezultatom 1:0 odlazi se na odmor.

U nastavku smo gledali dominaciju Zrinjskog, no, s obzirom na to da je Žižovićeva momčad imala igrača više nije to bilo baš blistavo izdanje Plemića. Opasno je nekoliko puta zaprijetila Mladost. 

Vratar Ivan Brkić s pravom se ljutio na svoje suigrače, no, na sreću po Zrinjski njegova mreža je večeras ostala netaknuta.

U 77. minuti druga asistencija Filipovića na utakmici. Odlično je pronašao ovoga puta Bilbiju koji pogađa za konačnih Zrinjski - Mladost 2:0.

Plemići se sada u miru mogu posvetiti pripremi utakmice protiv Olimpije, koja se igra u četvrtak u Ljubljani. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.