GALIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Nikakvi osobni interesi ne bi smjeli utjecati na donošenje konačne odluke

GALIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Nikakvi osobni interesi ne bi smjeli utjecati na donošenje konačne odluke
Facebook

Nastavak Premijer futsal lige BiH i dalje je pod upitnikom. Gotovo dva i pol mjeseca prošlo je od posljednjih prvenstvenih susreta, a pandemija je ligu zaustavila na petnaest odigranih kola.

Momčadi su kroz ovo vrijeme trenirale po programima svojih klubova kod kuće, a još nije poznato kada bi mogli krenuti ekipni treninzi u dvoranama.

"Do nas igrača dolaze razne informacije o nastavku treniranja i igranja, ali ništa konkretno i službeno. Prema nekim informacijama ovaj nadolazeći tjedan je ključan za donošenje konačne odluke", kaže za hercegovina.info Stanislav Galić vratar FC Mostar Stari Grad Staklorad i čuvar mreže reprezentacije BiH.

Koliko se uspjela zadržati forma kroz vrijeme pandemije?

"Dosta kvalitetno se provodilo ovo vrijeme za treniranje. Imali smo na tjednoj razini plan i program od trenera Božovića, a dosta igrača je koristilo razne trenere i svoj način treniranja na održavanju fizičke kondicije. No, ipak znamo da ništa ne može zamijeniti igru s loptom i nadamo se što prije povratku na teren."

U aktualnom prvaku nadaju se da će se prvenstvo nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi se nadam nastavku i zaključivanju ljestvice po učinjenom na terenu, to je jedino pravedno i ispravno. Mislim da bi svaki pojedinac koji misli dobro za naš futsal, trebao biti za nastavak natjecanja i mislim da nikakvi osobni interesi ne bi smjeli utjecati na donošenje konačne odluke", ističe Galić.

Što ako se ipak prvenstvo prekine i Mostar Stari Grad izgubi nastup u Europi?

"Mi ne mislimo da će ici stvari u tome smjeru i nadamo se najboljem to jest nastavku. Klub će poštivati sve odluke Saveza,a ako se nastavi prvenstvo i bude netko od nas bolji na terenu mi ćemo pružiti ruku i čestitati", kazao je Stanislav Galić za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.