GALIĆ ZA HERCEGOVINA.INFO Nikakvi osobni interesi ne bi smjeli utjecati na donošenje konačne odluke

Stanislav Galić
Facebook

Nastavak Premijer futsal lige BiH i dalje je pod upitnikom. Gotovo dva i pol mjeseca prošlo je od posljednjih prvenstvenih susreta, a pandemija je ligu zaustavila na petnaest odigranih kola.

Momčadi su kroz ovo vrijeme trenirale po programima svojih klubova kod kuće, a još nije poznato kada bi mogli krenuti ekipni treninzi u dvoranama.

"Do nas igrača dolaze razne informacije o nastavku treniranja i igranja, ali ništa konkretno i službeno. Prema nekim informacijama ovaj nadolazeći tjedan je ključan za donošenje konačne odluke", kaže za hercegovina.info Stanislav Galić vratar FC Mostar Stari Grad Staklorad i čuvar mreže reprezentacije BiH.

Koliko se uspjela zadržati forma kroz vrijeme pandemije?

"Dosta kvalitetno se provodilo ovo vrijeme za treniranje. Imali smo na tjednoj razini plan i program od trenera Božovića, a dosta igrača je koristilo razne trenere i svoj način treniranja na održavanju fizičke kondicije. No, ipak znamo da ništa ne može zamijeniti igru s loptom i nadamo se što prije povratku na teren."

U aktualnom prvaku nadaju se da će se prvenstvo nastaviti.

"Mi se nadam nastavku i zaključivanju ljestvice po učinjenom na terenu, to je jedino pravedno i ispravno. Mislim da bi svaki pojedinac koji misli dobro za naš futsal, trebao biti za nastavak natjecanja i mislim da nikakvi osobni interesi ne bi smjeli utjecati na donošenje konačne odluke", ističe Galić.

Što ako se ipak prvenstvo prekine i Mostar Stari Grad izgubi nastup u Europi?

"Mi ne mislimo da će ici stvari u tome smjeru i nadamo se najboljem to jest nastavku. Klub će poštivati sve odluke Saveza,a ako se nastavi prvenstvo i bude netko od nas bolji na terenu mi ćemo pružiti ruku i čestitati", kazao je Stanislav Galić za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.