VIDEO  GABRIJELA IZ ČAPLJINE IGRA ZA HAJDUK Ima topovsku ljevicu i postigla je već pet pogodaka, ali čeka onaj s 25 metara

ŽNK Hajduk, nogometašica, Gabrijela Dugandžić
Hajduk.hr

Krajem kolovoza splitski Hajduk dobio je i svoju žensku momčad. Naime, potpisivanjem ugovora ŽNK Marjan je promijenio ime i postao ŽNK Hajduk. 'Hajdučice' su dobro krenule u prvu povijesnu sezonu. U 2. HNLŽ ostvarile su tri pobjede uz gol razliku 16:0. Među odličnim nogometašicama Hajduka nalazi se i jedna Čapljinka Gabrijela Dugandžić.

Gabrijela ide na Ekonomski fakultet u Split i igra za Hajduk. Za sebe kaže da je zbunjena na terenu, tvrdoglava i uporna. Kaže kako u budućnosti želi završiti fakultet, ali i nastaviti igrati nogomet. Isti je kao mala krenula igrati s dečkima i odmah je znala da je to za nju. Do sada je za Hajduk postigla pet pogodaka, dva u Kupu te tri u prvenstvu, ali s obzirom na topovsku ljevicu kaže kako još uvijek čeka pogodak s 25 metara. Što je još Gabrijela rekla o sebi pogledajte u emisiji "Mojih 5 minuta" u kojoj je ova Čapljinka gostovala sa svojom suigračicom iz Splita Lanom Rusković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.