Futsal reprezentativci BiH protiv Rumunjske bez dva važna igrača

Futsal reprezentacija BiH

Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine u četvrtak će se u Bukureštu sastati sa selekcijom Rumunjske u susretu 3. kola grupe 4 kvalifikacija za Euro 2022.

Bosanskohercegovački tim je u prethodna dva meča u kvalifikacijama ostvario pobjede, protiv Sjeverne Makedonije u Zenici (2:1) i Srbije u Novom Sadu (4:2), dok je sutrašnji protivnik protiv istih ekipa ubilježio dva remija.

Izbornik Ivo Krezo sutra neće moći računati na sve pozvane igrače.

"Marijo Aladžić i Mirko Hrkać su ozlijeđeni i oni neće moći nastupiti protiv Rumunjske. Problem nam predstavlja i udarac koji je Srđan Ivanković dobio u prošlom prvenstvenom kolu. On je trenirao smanjenim intenzitetom, ali nadamo se da će moći nastupiti sutra. Mi smo u prva dva kola odigrali izvanredno, ali to nas ne smije zavarati. 

Rumunjska je kvalitetna i iskusna ekipa koja iza sebe ima nekoliko nastupa na velikim natjecanjima. Najbolji igrači su im naturalizirani Brazilci i Portugalci. Međutim, mi smo se dobro pripremili. Analizirali smo protivnika i znamo šta nas čeka. Ne možemo reći da smo favoriti, ali se nadamo da možemo osvojiti nova tri boda", rekao je Krezo.

Meč će biti odigran u dvorani CNS Polivalenta u Bukureštu od 19 sati. Iste selekcije sastat će se ponovo 10. ožujka u Zenici.