Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine na pripremama u Čitluku

Futsal reprezentacija BiH, Čitluk

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine od 23. do 26. listopada igrati će u Dubrovniku na turniru grupe 7 glavne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Izabranici Ive Kreze za mjesto priprema izabrali su Čitluk, koji im u posljednje vrijeme postaje sve češća baza okupljanja.

Dobrodošlicu reprezentativcima poželio je i načelnik općine Čitluk Marin Radišić koji je u svom je uredu ugostio Marka Zovku, koordinatora za futsal u NS BiH, izbornika reprezentacije Ivu Krezu, kapetana Anela Radmilovića, reprezentativce Stanislava Galića, Andrijana Dujmovića i Josipa Boškovića, te kao domaćina direktora MNK Brotnjo Nikicu Pehara.

-Moram istaknuti da sam jako sretan što reprezentacija boravi u mom i našem Čitluku. To je pokazatelj da smo jako dobri domaćini i da se svi ovdje osjećaju dobrodošli. Uostalom to se vidi i kroz utakmice našeg kluba MNK Brotnjo, kazao je za Hercegovina.info vratar MNK Brotnja i futsal reprerezentacije Andrijano Dujmović.

Kakve uvjete za rad ima reprezentacija u Čitluku?

-Mogu reći izvrsne, jer kao što sami znate, ovo ljeto je obnovljena GSD U Čitluku tako da su i uvjeti odlični. U Hotelu Brotnjo također osjećamo se odlično i svi reprezentativci su puni hvale za Čitluk, što i mene osobno čini sretnim.

Što očekivati od nastupa u Dubrovniku?

-Nikada se ne smijemo predavati, no mislim da je Rusija koplje iznad svih. Mi svoju šansu moramo tražiti u utakmicama protiv Švedske i Hrvatske. Biti će izuzetno teško, no dati ćemo sve od sebe, kazao je u razgovoru za Hercegovina.info čuvar mreže Bosne i Hercegovine Andrijano Dujmović.