FOTO/VIDEO  FUTSAL Mostar Stari Grad nadigrao Brotnjo na otvaranju nove sezone

Staklorad i Brotnjo
Hercegovina.info

U 1. kolu Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine, igrači FC Mostar Stari Grad Staklorad večeras su na svom parketu svladali Brotnjo rezultatom 7:2.

Do 16. minute nismo vidjeli pogodak, ali smo vidjeli brojne prigode i s jedne i s druge strane. No, na visini zadatka bili su i domaći i gostujući vratar, Galić i Bevanda.

U 16. minuti ipak nakon jednog udarca Bevanda odbija loptu, a na nju natrčava Bilal Jelić te dovodi Mostarce u vodstvo. Dvije minute kasnije nakon jednog netočnog dodavanja Sesara igrači domaće momčadi istrčavaju kontru i za 2:0 pogađa Nermin Kahvedžić. Tim rezultatom odlazi se na odmor.

Sadržaj se učitava...

U nastavku domaći ulaze furiozno. Nakon jedne zakašnjele intervencije gostujuće obrane za 3:0 pogađa Jelić.

No, Anđel Čolak pobrinuo se da utakmicu vrati u koliku toliku neizvjesnost. Precizan je igrač Brotnja bio iz slobodnog udarca i matirao Galića.

U 35. minuti Nermin Kahvedžić definitivno rješava pitanje pobjednika kada pogađa za 4:1. U tim trenutcima gosti prelaze na igru s vratarem u polju što im se odmah "obija o glavu". Sa svoje polovine terena za 5:1 prazan gol pogađa Kahvedžić, a zatim i Aladžić za 6:1. U 39. minuti vidjeli smo potez utakmice. igrač Brotnja Ante Grbešić svog čuvara šalje u prazno i lobom vara Galića za 6:2. No, to nije bio posljednji pogodak na utakmici. Samo što je ušao u igru, mladi Ibrišimović iz jedne kontre postavlja konačnih 7:2.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.