FOTO/VIDEO  Furiozno prvo poluvrijeme Zrinjskom donijelo nova tri boda, Niko Janković postigao prvijenac

Zrinjski Radnik
Hercegovina.info

Nogometaši Zrinjskog večeras su u okviru 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine uvjerljivo svladali Radnik rezultatom 4:1.

Furiozno prvo poluvrijeme odigrali su 'Plemići', a u prednost su došli već u 6. minuti. U kazneni prostor gostiju ubacio je Memija, lopta dolazi do Bilbije koji je glavom na drugu vratnicu šalje za Niku Jankovića, a mladi Zagrepčanin zabija glavom svoj prvijenac u dresu Zrinjskog.

Samo dvije minute kasnije već je 2:0. Pucao je s Bilbija s više od 20 metara, lopta je pogodila Batara, promijenila smjer te prevarila vratara Muminovića.

Sadržaj se učitava...

U 18. minuti već je 3:0 za Mostarce. Pucao je iz slobodnjaka Ivan Bašić, loptu na putu do gola nije nitko dirao te je završila u mrežu.

Do četvrtog pogotka Zrinjski je došao u 26. minuti. Uputio je loptu Kerim Memija, bilo je to nešto između ubačaja i udarca, lopta prolazi Muminoviću ispod ruku za veliku prednost Zrinjskog.

Mreže su nakon toga mirovale sve do 86. minute kada Radnik postiže počasni pogodak. Ubacio je Pantelić, a mrežu Čondrića pogodio je Anes Vazda koji je u Radnik u zimskom prijelaznom roku stigao upravo iz Zrinjskog.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao i Zrinjski je zasluženo osvojio tri nova boda i povećao svoju prednost nad drugoplasiranom ekipom Tuzla City na 17 bodova. Radnik je ostao na posljednjem mjestu s 15 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore