FK Sarajevo ostao bez direktorice

FK Sarajevo ostao bez direktorice

Upravni Odbor FK Sarajevo i Sabrina Buljubašić danas su sporazumno raskinuli suradnju, priopćeno je iz tog kluba. U skladu sa ovom Odlukom, Sabrina Buljubašić od danas više nije direktorica Kluba. 

"Želimo zahvaliti Sabrini Buljubašić na vođenju Kluba proteklih godina tijekom kojih je Klub zabilježio neke od najblistavijih trenutaka u svojoj povijesti, kao što je prva dupla kruna u sezoni 2018./2019. Gospođa Buljubašić je bila na raspolaganju Klubu i u dobrim i u izazovnim vremenima i pokazala je iznimnu lojalnost Bordo obitelji. Želimo joj uspjeh u daljim profesionalnim i privatnim poduhvatima", istaknuto je u obrazloženju Upravnog odbora FK Sarajevo. 

Sabrina Buljubašić se posebno zahvalila svim kolegama, stručnom stožeru, partnerima, sponzorima navijačima i svima koji su kroz sve ove godine pružali podršku Klubu i njoj dok je bila na njegovom čelu. 

"Od prvog do posljednjeg trenutka u Klubu trudila sam se da interese Kluba uvijek stavim ispred svih. Zahvalna sam na prilici koja mi je davno pružena od strane g. Tana, a potom ukazana i od ostalih nositelja glasačkih prava, te odlazim znajući da Klub ostaje u dobrim rukama. Veliko iskustvo i znanje nosim sa sobom. 

Tijekom proteklih godina sa Klubom sam doživjela naljepša iskustva, ali i prevazišla teške prepreke i stvorila preduvjete za nove poduhvate i vizije. FK Sarajevu na čelu sa novim menadžmentom želim uspjeh u realizaciji zacrtanih vizija i ciljeva", izjavila je Buljubašić. 

Čim to bude poznato Klub će priopćiti javnosti ime osobe koja će obnašati funkciju direktora Fudbalskog kluba Sarajevo, istaknuto je u priopćenju.