FINALE KUPA BIH Navijači Zrinjskog u Zenicu mogu organizirano ili samostalno osobnim automobilima

Navijači Zrinjskog kolona
Ilustracija/HŠK Zrinjski

Utakmica finala m:tel Kupa BiH FK Velež Mostar HŠK Zrinjski Mostar na rasporedu je u srijedu, 17. svibnja u 18:00 sati na stadionu Bilino polje u Zenici. S obzirom da je utakmica proglašena visokorizičnom, navijači gradskih rivala putovat će različitim rutama ka Zenici. 

HŠK Zrinjski danas je objavio informacije oko organizacije utakmice, kao i organiziranog odlaska navijača u Zenicu. Organizator utakmice je Nogometni savez BiH, a HŠK Zrinjski je na raspolaganje dobio ukupno 3.000 ulaznica za tribinu Sjever i jedan dio tribine Istok.

"Nakon još jednog sigurnosnog sastanka koji je održan u Zenici dogovoreno je da će navijači HŠK Zrinjski koji će u Zenicu doći organizirano autobusima i kombijima putovati trasom Mostar - Posušje - Tomislavgrad - Kupres - Bugojno - Vitez - Zenica.

Također je dogovoreno da će za sve navijače HŠK Zrinjski koji u Zenicu doputuju osobnim automobilima biti osiguran parking na SRC Kamberovića polje koji se nalazi u blizini Bilinog polja, a koji će cijelo vrijeme biti osiguran od strane policije, kao i trasa koja vodi prema stadionu. 

Molimo navijače da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice koje se prodaju isključivo na blagajni stadiona (10:00 - 19:00), a sve  dodatne informacije oko prodaje ulaznice i organiziranog odlaska navijača u Zenicu ćemo blagovremeno objaviti", priopćili su iz HŠK Zrinjski.