FILIP VASILJ POTPISAO ZA GOŠK Velibor Pudar rekao nam je zašto se klub odlučio za njega i istaknuo njegove kvalitete

Filip Vasilj
NK Kustošija

Filip Vasilj novi je vratar GOŠK-a. Mladi 23-godišnjak u Gabelu stiže iz Hrvatske, točnije iz Kustošije. Riječ je o vrataru kojem Prva liga Federacije nije nepoznanica. 

Vasilj je karijeru započeo u Zrinjskom. Iz Mostara je otišao u Dinamo, a zatim i u Lokomotivu gdje je branio u omladinskim kategorijama. Nakon toga ovaj 23-godišnjak branio je još i za Imotski, Čapljinu, Travnik, Mladost Kakanj te Kustošiju. Branio je Vasilj i omladinskim selekcijama reprezentacije BiH.

Trener vratara GOŠK-a Velibor Pudar kaže kako je GOŠK dobio još jednog odličnog čuvara mreže.

"Filip je doveden iz jednostavnog razloga, zato što je kvalitetan. Moramo imati dva kvalitetna vratara. Polako već razmišljamo o Premijer ligi BiH, iako ništa nije sigurno, ne možemo govoriti još u ulasku, no imamo veliku bodovnu razliku. Već danas razmišljamo o "sutra". Svaki klub mora imati dvojicu kvalitetnih vratara", kaže Pudar za Hercegovina.info.

Filip Vasilj

"On je igrao Prvu ligu Federacije, branio je odlično u Travniku, a dobro ga poznajemo i ja i šef stožera Denis Ćorić. Filip odlično igra nogom i jako je dobar u situacijama jedan na jedan, stoga smo se odlučili za njega".

Uz Vasilja, GOŠK sada ima iskusnog Adnana Bobića, Matka Milovića te iznimno talentiranog juniora Lovru Maslaća.

"Tako je. Važno je imati dobru konkurenciju. a i mladi Maslać može učiti uz njih iskusnije", rekao je Pudar.

GOŠK iz Gabele nakon jesenskog dijela prvenstva nalazi se na vodećoj poziciji Prve lige Federacije nalazi se na prvom mjestu s 42 boda te imaju velikih 12 bodova više od prvog pratitelja Zvijezde. U 15 odigranih susreta, GOŠK je primio samo 5 pogodaka.

Standings provided by Sofascore