FEĐA DUDIĆ NE PREUZIMA NOVI PAZAR "Odlučio sam otići prije nego što sam nažalost i došao"

Feđa Dudić
Hercegovina.info

Iako je sve bilo dogovoreno i ostala je samo formalnost i službeno predstavljanje, Feđa Dudić ipak neće preuzeti momčad Novog Pazara. 

Kako je otkrio Dudić razlog tome su turbulencije u klubu, napad na kapetena Filipa Kljajića i  ostavka prvog čovjeka kluba Rasima Ljajića.

"Jutros sam krenuo za Novi Pazar zajedno sa svojim pomoćnicima pun volje, želje i entuzijazma da s ekipom probamo ove godine izboriti Europu ili biti u prilici bar za izalzak do zadnjeg kola, a onda iduće sezone praviti ekipu po svom ukusu i ići ka zacrtanim ciljevima. Međutim, po samom dolasku na stadion zatekao sam problem koji se dogodio taj dan. Napad na kapetena Filipa Kljajića, gdje je on odlučio da mu je to posljednji dan boravka u Novom Pazaru. Razgovarao sam osobno s njim, ali nisam uspio promjeniti njegovu odluku. U potpunosti razumijem jer je njegova sigurnost i sigurnost njegove obitelji došla u pitanje. Nakon toga otišli smo na stadion zatekao sam jednu tišinu u svlačionici i igrače koji su u strahu da sutra ne dođu i oni u istu situaciju koja se dogodila Filipu. I kroz razgovor sa njima uvidio sam da im je jako teško palo sto se dogodilo njihovom kolegi. Bili su svi uz njega", ispričao je Dudić pa nastavio:

"Nakon toga odlazak i prvog čovjeka kluba gospodina Rasima Ljajića koji daje ostavku. Na njegov sam poziv odlučio doći u klub jer sam mislio da zajedničkim snagama možemo napraviti iskorak i donijeti Pazaru, koji je sigurno nogometni grad i njegovim navijačima dosta radosti u budućnosti. Sva atmosfera i ambijent oko kluba koji je stvoren ne može ništa dobro donijeti niti se može raditi normalno u tim uvjetima i sprovoditi plan", kaže.

"Zbog toga sam odlučio otići i prije nego što sam nažalost i došao. Žao mi je sto do suradnje nije došlo i ovim putem bih se još jednom zahvalio na pozivu za rad u klubu Rasimu Ljajiću i Fikretu Međedoviću kao i navijačima Novog Pazara, a posebno onima koji su mi slali poruke podrške i dobrodošlice od nedjelje kada je klub obznanio da ću preuzeti vođenje ekipe. Vidimo se nekom drugom prilikom", poručio je Dudić.

Sadržaj se učitava...