EUROPSKI MOSTARSKI Rendulić komentirao skupinu i najavio povratak na teren velikog pojačanja

Rendulić
hercegovina.info

Trener mostarskog Zrinjskog Krunoslav Rendulić izjavio je da će, unatoč tome što je njegova momčad autsajder u skupini s Aston Villom, AZ Alkmaarom i Legijom iz Varšave, uspjeti uzeti nekoliko bodova, te je najavio igračka pojačanja u nastavku Konferencijske lige.

 „Mi smo u toj skupini autsajderi. Što reći o Aston Villi koja je 11. najskuplja momčad na svijetu i vrijedi više od 600 milijuna eura, AZ Alkmaar je u rangu kvalitete Dinama“, rekao je Rendulić u izjavi za HINA-u.

Prvak Bosne i Hercegovine danas se nakon žrijeba u Monacu našao u skupini E Konferencijske lige.

Rendulić je dodao kako je Legija Varšava 'otprilike snage LASK-a', austrijske momčadi koja je sinoć izbacila bosanskohercegovačkog prvaka iz Europske lige.

 "Jasno je da smo po rejtingu najlošija momčad u toj skupini, ali imali smo lošiji rejting i protiv LASK-a pa smo bili blizu. Vjerujem da u toj skupini možemo uzeti neke bodove“, ocijenio je hrvatski stručnjak.

Rendulić je dodao kako će se klub zbog nastupa u domaćem prvenstvu, kupu i Konferencijskoj ligi morati pojačati s nekoliko igrača do završetka prijelaznoga roka.

Najavio je povratak na travnjak i veznjaka, nekadašnjeg “Vatrenog” Filipa Bradarića koji zbog ozljede od prošle godine nije igrao.

 "Vjerujem da ćemo do prelaznoga roka uspjeti dovesti barem dva tri igrača. Isto tako očekujemo od unutarnjih rezervi, ponajprije Bradarića da bude u boljem stanju i dođe na razinu na kojemu je bio prije ozljede. Za sada sve ide dobro i nadamo se da ćemo se ekipirati na vrijeme“, istaknuo je trener Rendulić.