EUROPSKE UTAKMICE Širokom dozvoljen pun stadion, evo koliko će navijača gledati Velež s tribina Grbavice

NK Široki Brijeg, Fk Mladost Doboj Kakanj, Premijer Liga BiH pregled, vijesti, NK Široki Brijeg, FK Velež, NK Široki Brijeg, feal
Hercegovina.info

Za Europski susret pretkola Konferencijske lige NK Široki Brijeg u prodaju će moći pustiti ulaznice punog kapaciteta stadiona, priopćili su danas s Pecare.

"S velikim zadovoljstvom i radošću potvrđujemo kako je službeno dopušten puni kapacitet stadiona za gledatelje u prvoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu između NK Široki Brijeg i KF Vllaznia u četvrtak, 8. srpnja u 21 sat na Pecari, priopćeno", iz Širokog Brijega.

Klub s Pecare danas je dobio 'zeleno svjetlo' od Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.

I dok će igrači Tonija Karačića imati podršku punih tribina, nešto malo manje navijača uživo će moći pratiti prvi europski ispit Veleža nakon 33 godine, kojeg će Mostarci igrati na Grbavici.

Rođeni također u četvrtak 8. srpnja (od 20:30) igraju svoju susret protiv Coleraine iz Sjeverne Irske, a na tribinama će moći biti 5000 navijača. No, i to je znatno više nego su se u Mostaru nadali budući da se spominjala znatno manja cifra. No, s obzirom na dobru epidemiološku situaciju u Županiji Sarajevo, dozvolio se i veći broj navijača na sarajevskom stadionu.

NK Široki Brijeg,FK Velež

Velež bolji od Širokog Brijega na Pecari

U prvoj provjeri na ljetnim pripremama nogometaši Širokog Brijega poraženi su na Pecari. Bolji od 'Plavi' bili su igrači mostarskog Veleža. Za pobjedu Rođenih pogodili su Brandao iz…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.