EUFORIJA U HERCEGOVINI Navijači Hajduka učlanjuju se u Posušju, Ljubuškom, Čitluku, Čapljini, Stocu

Navijači Hajduka u Hercegovini
Facebook

Nakon samo 15 dana u ovoj godini splitski Hajduk ima više od 55.000 članova. Dobri rezultati momčadi Mislava Karoglana dodatno su potaknuli navijače da obave svoju dužnost. Učlanjivanja se svakodnevno održavaju u brojnim mjestima diljem Hrvatske, ali i izvan nje. U sljedećim danima na svoje će doći i navijači Hajduka iz Hercegovine. Tako će se navijači organizirano učlanjivati u Posušju, Čapljini, Čitluku, Ljubuškom, Stocu.

Hercegovina kreće u petak od Ljubuškog.

"Prijatelji Hajduka pozivaju sve navijače i simpatizere najvećeg hrvatskog nogometnog kluba, Hajduka iz Splita da se i ove godine priključe akciji učlanjenja u udrugu Naš Hajduk čime postaju članovi HNK Hajduk Split. S obzirom na to da smo prošle godine ostvarili veliki uspjeh učlanivši 340 novih članova, te time ugradili svoj doprinos u konačnoj brojci od preko 100 000 članova, uzimamo sebi za pravo i obavezu nadmašiti prošlogodišnju brojku, a sami događaj učlanjivanja podići na jednu višu razinu, jer ovaj projekt i Hajduk kao klub to zaslužuju.

Navijači Hajduka u Hercegovini

Ljubuški

U tekućoj godini broj članova već je prešao prošlogodišnju brojku od 50 000, što nas puni optimizmom i daje nam dodatni motiv da ovu godinu upišemo zlatnim slovima u povijest Hajduka. Učlanjivanje će se vršiti dana 19.01.2024. (PETAK) na lokaciji Sport Bar AKADEMIA u sklopu Gradske športske dvorane u Ljubuškom, od 15:00 – 20:00 sati. Cijena članarine za punoljetne je 20 eura, a za maloljetne osobe 10 eura.

Uz podršku udruge Naš Hajduk i njenih volontera, osigurali smo printanje članskih iskaznica na licu mjesta. Posebnu pažnju pridajemo učlanjivanju maloljetnih članova i djece, te ovim putem pozivamo sve starije koji se planiraju učlaniti da iskoriste ovu priliku i učlane mlađe članove svojih obitelji, kako bi im uz ljubav prema klubu u nasljeđe ostavili i „osobnu iskaznicu“ našeg najdražeg kluba, za vječnu uspomenu na projekt od posebne važnosti za sve nas.

Organizatori su se potrudili da dan učlanjivanja bude ispunjen Hajdukom. Za najmlađe članove osigurani su prigodni darovi, a za starije članove organiziramo nagradnu igru s prigodnim nagradama za ljubitelje našeg kluba. Ako ste do sada bili član HNK Hajduk Split i želite produžiti članstvo potrebno je samo da nam dostavite dosadašnji članski broj, a ako prvi put postajete dio ove velike obitelji molimo Vas da ponesete i osobnu iskaznicu. Zapisano u genima - vjerni samo Bijelima", kažu iz Ljubuškog

Subota je rezervirana za učlanjivanje u Posušju i Čapljini.

"Dragi navijači i zaljubljenici u “bilu” boju, subota 20.01. rezervirana je za jedinstvenu feštu u caffe baru Hajduk u Posušju. Uzbuđenje raste jer kreće učlanjivanje u Hajduk, okupljanje svih ljubitelja iste strasti! U posebnom prostoru za sve nas u ulici fra Grge Martića u Posušju, u caffe bar Hajduk, održat će se ovaj nezaboravan događaj.

Navijači Hajduka u Hercegovini

Navijači iz Posušja za poziv na učlanjivanje iskoristili su fotografiju navijača iz 1962. godine

Pozivamo vas da se pridružite druženju i učlanjenju već od 12 sati. Ove godine donosimo nešto posebno – prikupljanje potpisa za osnivanje DPH (Društvo Prijatelja Hajduka) u Posušju do kraja 2024. godine. Vaša podrška je ključna, stoga dođite u subotu, 20.01. i budite dio povijesti", poručuju navijači Hajduka iz Posušja. 

Isti dan svoju navijačku dužnost ispunit će i navijači iz Čapljine. Oni učlanjivanje organiziraju od 10 do 16 sati u Caffe Bar Time.

Navijači Hajduka u Hercegovini

Čapljina

Nedjelja je rezervirana za Čitluk i Stolac. Čitlučani će svoje članske iskaznice osigurati u Caffe bar Colosseo od 12 do 18 sati, dok će mjesto učlanjivanja u Stocu biti Caffe bar Rafaelo u vremenu od 9 do 13 sati.

Navijači Hajduka u Hercegovini

Čitluk

Ovome dodajmo kako učlanjivanje organizira i jedna od najsnažnijih utvrda navijača Hajduka u BiH, Torcida Vitez. Isto će biti organizirano u subotu 20. siječnja u caffe-u Coin.

Navijači Hajduka u Hercegovini

Vitez

Po prvi put u Hercegovini održat će se 'Bila noć'.

Društvo prijatelja Hajduka Mostar organizira po prvi put „Bilu noć“ u Hercegovini, koja će se održati 12.2.2024. godine s početkom u 19:11 sati u svečanoj dvorani Herceg Etno selo Međugorje.

"Pozivamo sve navijače Hajduka, naše članove te ostale prijatelje da dođu i dočekaju te proslave 113. rođendan našeg voljenog kluba.Za zabavni program je zadužena grupa „DIKTATORI“! Osigurana je bogata tombola, a sav prihod od iste ide u humanitarne svrhe za novu pedijatriju SKB Mostar", poručili su iz DPH Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.