Eronet tuži Nogometni savez

HT Eronet

Dva sponzora

''podnošenje tužbe se može očekivati vrlo skoro, odnosno dok stručne službe dovrše svu potrebnu dokumentaciju za ovaj slučaj'', pojasnio je Gavran. Govoreći o samom ugovoru podsjetio je kako je ugovor o sponzorstvu koji je Nogometni savez BiH potpisao s Hrvatskim telekomunikacijama, odnosno Eronetom, vrijedio do 1. lipnja 2010.

''Taj je ugovor u sebi sadržavao niz odredbi kao što su reklame tvrtke na stadionima, ulaznicama za utakmicu, elektronskim medijima itd'', objasnio je Gavran, kazavši kako Nogometni savez BiH nije smio potpisati ugovor s drugim sponzorom i to za vrijeme dok je još uvijek na snazi stari ugovor s HT-om, odnosno Eronetom.

''U tužbi će se tražiti sve ono što se zakonski predviđa u ovakvim situacijama'', kazao je Gavran, tako da je moguće da će se zatražiti i odšteta.

Savez bez komentara

U Nogometno savezu BiH jučer nisu bili raspoloženi za davanje komentara na činjenicu da će protiv njih HT uskoro podignuti tužbu. Predsjednik Nogometnog saveza BiH Sulejman Čolaković, iako je čuo da se nešto u HT sprema, nije mogao davati bilo kakve komentare na ovu situaciju. Na pitanje kako će reagirati zbog toga što HT priprema tužbu Čolaković nije mogao odgovoriti.

''Nek' spreme. Ne želim to komentirati, ako vi ne znate o čemu je riječ, zašto onda mene pitate. Stvarni ne želim ništa komentirati'', jedina je izjava koju smo uspjeli dobiti od Čolakovića, piše Dnevni list.