DŽEMIL ŠOŠE NAPUŠTA VELEŽ "Odlazim. Priznajem i sebi i vama da se ne mogu nositi s problemima..."

DŽEMIL ŠOŠE NAPUŠTA VELEŽ "Odlazim. Priznajem i sebi i vama da se ne mogu nositi s problemima..."
hercegovina.info

Nogometaši Veleža remizirali su danas sa Igmanom (1:1) u okviru zaostalog meča 2. kola Premijer lige BiH, a nakon utakmice trener "Rođenih" Amar Osim sukobio se s navijačima tima iz Mostara.

Nakon uvreda sa tribina Osim je bacio bocu prema navijačima, a nakon toga nije želio davati izjave za medije. Sada se na Facebooku oglasio direktor Veleža Džemil Šoše, koji je obavijestio javnost da je podnio ostavku na tu funkciju.

"Naime, smatram da je potrebno da netko preuzme odgovornost za evidentnu rezultatsku krizu i određene probleme u samom funkcioniranju našeg kluba, a također smatram da, po prirodi stvari, najveća odgovornost leži upravo na meni kao direktoru FK Velež Mostar. O ovoj svojoj odluci i njenim razlozima obavijestio sam i članove UO FK Velež", naveo je Šoše.

Istaknuo je da mu je predstavljalo ogromnu čast i zadovoljstvo kroz proteklih pet godina obavljati ovako odgovornu dužnost u Veležu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O rezultatima svoga rada u našem Veležu ne mogu biti objektivan sudac, ali zato mogu najiskrenije reći da će mi razdoblje mog rada u našem Veležu – uprkos svim teškoćama, problemima i teškim odlukama koje je često valjalo donositi – zauvijek ostati duboko u srcu, jer kroz angažman u FK Velež stvorio sam mnoge predivne uspomene koje sigurno ne blijede. Na tome sam iskreno zahvalan Klubu i svima vama koji ste stajali uz Velež na trnovitom putu koji smo kroz proteklo razdoblje skupa prelazili.

Hvala svima koji su mi bili podrška da istrajem i u razdobljima kada ni sam nisam vjerovao da imam snage za to. I naravno, velika hvala Veležovoj vjernoj Red Army, sjajnoj navijačkoj grupi koja je uvijek bila tu u trenucima kad je podrška bila najvažnija.

Naravno, moja ostavka na funkciju direktora FK Velež nipošto ne znači da svim svojim srcem i stručnim kapacitetima i dalje ne stojim na raspolaganju našem voljenom Klubu, ali jednostavno smatram da je došao trenutak kad moram priznati i sebi i vama da se trenutno nisam u stanju nositi sa svim problemima, teškoćama i izazovima koje pozicija direktora FK Velež u ovom trenutku predstavlja.

Jednom Rođeni, zauvijek Rođeni. Mostar u srcu, Velež do groba", poručio je Šoše.