Dva igrača Širokog odlaze na posudbu, dok je ofenzivac potpisao suradnju do kraja sezone

Kristijan Sesar i Ivan Mustapić NK Široki Brijeg
NK Široki Brijeg

Iz Nogometnog kluba Široki Brijeg službeno je potvrđeno kako će mladi igrači tog kluba, 20-godišnji krilni igrač Kristijan Sesar i 19-godišnji desni bočni igrač Ivan Mustapić jesenski dio sezone provesti na posudbi u NK Neretvanac.

Aktualni prvak 3. HNL već se više puta potvrdio kao idealno mjesto za stjecanje potrebnoga seniorskog iskustva za naše mlade igrače.

Dvadesetšestogodišnji ofenzivac Tonći Mujan i NK Široki Brijeg dogovorili su suradnju do kraja sezone.

"Od ranije znam dosta o klubu, a i prije tri godine sam s NK Domžale igrao protiv Širokog Brijega u UEFA Europa League. Već tada sam vidio veliku sinergiju između kluba i navijača. Isto mi je potvrdio Jure Obšivač s kojim sam u kontaktu i koji mi je rekao sve najbolje o klubu i gradu. Veselim se utakmicama na Pecari", istaknuo je iskusni Šibenčanin koji primarno igra na lijevom krilu, a može pokriti i ostale pozicije u napadu.

"Vjerujem kako ćemo se svi dignuti. Došao sam pomoći momčadi i siguran sam kako ćemo se opet boriti za sami vrh", poručio je Mujan. Najveći trag u dosadašnjoj karijeri ostavio je igrajući za Domžale u dva navrata. Kao posuđeni igrač slovenskog prvaka branio je i boje turskog drugoligaša Ümraniyespor te slovenskog prvoligaša NK Aluminij.

Prethodno je bio član NK Krško, a još je igrao u HNK Hajduk Split odakle je odlazio na posudbe u NK Zadar i drugu momčad Real Club Deportivo de La Coruña.