DUDIĆ U SUZAMA "Teško mi je bilo što reći, vratili smo Velež tamo gdje je bio"

FK Velež, feđa dudić
Screenshot

Nakon više od 30 godina Velež će zaigrati u Europi. Pobjedom protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja "Rođeni" su potvrdili izlazak na europsku scenu. Po palicom Feđe Dudića momčad Veleža ove sezone je igrala jako dobro i zasluženo ostvarila ovaj veliki uspjeh. 

Nakon utakmice posebno emotivan, sa suzama u očima bio je Dudić.

"Teško mi je bilo što reći sada. Emocije su me ponijele i mislim da je ovo jedan veliki uspjeh. Čestitam svojim igračima, navijačima, ali i ljudima koji su gradili ovaj Velež koji je prije tri ili četiri godine bio gdje je bio, a gdje je sada. Puno smo dali za ovo. Potpuno zasluženo smo ostvarili ovo što jesmo. Sada konačno idemo na zasluženi odmor, a onda ćemo konačno razmišljati o snovima koje smo sanjali. To su europske utakmice. Velež smo vratili tamo gdje je bio 1988 godine. Pogledajte koliko je ljudi tu došlo. Žao mi je samo što stadion nije bio otvoren da može biti pun, kao što nije bio otvoren ni protiv Slobode u prošloj utakmici", rekao je Dudić.

Velež je neporažen 20 utakmica u nizu.

" Možda ćemo tek nekada biti svjesni što smo ostvarili. Dvadeset utakmica nismo izgubili, mislim da je to stvarno veliko i to s igračkim kadrom kakav jeste. Nemamo zvijezda u ekipi, ali imamo momčad koja je iznijela sve ovo. Kada bi bilo teško uvijek smo se skupili. Pokazali smo karakter. Ponosan sam na igrače, na grad, na navijače i upravu", kazao je Feđa Dudić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.