DUDIĆ "Neću komentirati razloge odlaska, klub sam vodio srčano i uvijek štitio njegove interese"

Feđa Dudić
Hercegovina.info

Feđa Dudić oglasio se večeras putem društvenih mreža nakon što je objavljeno kako više neće sjediti na klupi Veleža. On se nije uspio dogovoriti s čelnicima mostarskog kluba, a sutra će preuzeti klupu Sarajeva.

"Došlo je vrijeme za rastanak. Odluka koju sam donio bila je vrlo teška. Razloge odlaska neću  komentirati i isto bih zamolio sve ostale, ta odluka je na kraju samo moja. Sjećajmo se i spominjimo zlatne trenutke zajedno provedene. Želim iz Veleža ponijeti samo lijepe uspomene koje nikada zaboraviti neću. Klub sam vodio srčano i uvijek štitio njegove interese. Za skoro tri godine ostvarili smo dosta toga i unijeli sreću i radost u mnoge živote", istaknuo je Dudić.

On se zahvalio svima na podršci.

"Prije svega mojim igračima i suradnicima, direktoru i predsjedniku kluba, upravnom odboru, navijačima, Red Army i svima kojima je Velež u srcu. Tko god dođe za trenera dajte mu maksimalnu podršku odmah u početku jer će mu biti potrebna. Bit ću vaš veliki navijač na predstojećim utakmicama u Evropi", poručio je Dudić.

Ovaj rastanak je brojne iznenadio s obzirom da je Dudić Velež odveo u Europu nakon 33 godine, a nakon 36 godina 'Rođeni' su osvojili Kup.