DUDIĆ Možemo do Europe, a lijepo je čuti kad drugi treneri kažu da Velež igra najljepši nogomet

FK Velež, feđa dudić, sport, FK Velež, FK Radnik Bijeljina, feđa dudić, FK Velež
hercegovina.info

Nogometaši Veleža igraju odličnu sezonu, najbolju nakon povratka u Premijer ligu. Nakon drugog kruga prvenstva, Rođeni se nalaze na trećem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo bodom zaostatka za drugoplasiranim Širokim Brijegom i šest za vodećim Sarajevom.

Zadovoljstvo ne krije ni trener Feđa Dudić s kojim smo porazgovarali nakon poslijepodnevnog treninga.

"Zadovoljan sam plasmanom na ljestvici, ali posebno igrama. Najdraže mi je čuti kad drugi treneri i ljudi koji prate Premijer ligu kažu da Velež igra najljepši nogomet. Mislim da je to možda i najveća satisfakcija za nas u klubu. Ovi rezultati nisu plod slučajnosti, već dobrih igara i dobrog rada. Tu smo gdje jesmo. Pred nama je još jedanaest kola i neizvjesnost do samog kraja. Mi ćemo jednostavno ići iz utakmice u utakmicu. Ne stavljamo nikakav pritisak pred igrače, ali ako budemo na nivou kao do sada imamo se čemu nadati", kaže Dudić.

U Tuzli je ostao bez Radovića.

"Bilo je nekih problema s ozljedama. Što se tiče utakmice za Radnik u Bijeljini otpada samo Slaviša Radović koji je u Tuzli slomio ključnu kost, no mislim da će se i on brzo vratiti. Dobro će nam i radi njega doći reprezentativna stanka. Mislim da će nam se on vratiti za treće kolo protiv Sarajeva."

U zimskoj stanci klub je napustio Fejsal Mulić, no klub je brzo reagirao i doveo Dejana Georgijevića iz Ferencvaroša.

"Dejan je dobro igrao u svim utakmicama otkada je tu. Ova utakmica u Tuzli je bila možda njegova najslabija partija na terenu, a postigao je pogodak. Nagradio ga je gol i to je velika stvar za njega i za nas. Svaki napadač koji ne postiže zgoditke ima veliki psihološki pritisak. Mislim da će se sada opustiti. Očekujem ga još u boljem izdanju i u boljem svjetlu."

Porasle su i ambicije Rođenih.

"Mi se nadamo da možemo do Europe. Kada gledamo na koji način osvajamo bodove, onda sigurno moramo imati ambicije za to. Ponavljam, ništa to nije plod slučajnosti već dobrog rada svih u klubu. Od nadanja nećemo odustati i dat ćemo sve od sebe da nakon dugo vremena probamo obradovati naše navijače i izvesti Velež na Europsku scenu."

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.