DUDIĆ "Mislim da je ovo nagrada za neke druge utakmice"

DUDIĆ "Mislim da je ovo nagrada za neke druge utakmice"
Hercegovina.info

Trener FK Velež Feđa Dudić nakon gradskog derbija kazao je suprotno od svog kolege na suprotnoj strani Sergeja Jakirovića. On je pak igrom nezadovoljan, a rezultatom zadovoljan. No, za Velež cilj je ispunjen, prednost zadržana.

"Rezultatom sam zadovoljan. Ostavili smo bodovnu razliku koja je bila i prije ove utakmice. Većim djelom utakmice nismo bili pravi. Zrinjski nas je stiskao s prekidima i ubačajima sa strane. Veliki je pritisak bio uoči ove utakmice i na nama, ali i na domaćinu. Mislim da je sve prošlo korektno na terenu. Veliki je pritisak bio i na suca, ali mislim da je dosta korektno odradio posao da ne bude da uvijek kudimo", kazao je Dudić te dodao:

"Ovo je veliki bod za zadnja četiri kola, ali mislim da sigurno može i mora bolje. Mislim da je ovo nagrada za neke utakmice gdje smo pogotke primili u 90. minuti. Zrinjski je imao veliku priliku u 90. minuti, ali sačuvali smo bod. Čestitam momcima na želji, htijenju i borbenosti. Nadam se da ćemo u sljedeća četiri kola ostvariti zacrtano, a to je izlazak u Europu. Moram spomenuti i oboren klupski rekord, a to je 16 utakmica bez poraza u nizu. Ovi momci su heroji. Zrinjskom sve najbolje u nastavku prvenstva, čestitam im na dobroj i korektnoj utakmici. Nadam se da će sve dobro proći do kraja prvenstva i da će u Europu ići onaj koji zaslužuje."

U sljedećem kolu Rođenima stiže Željezničar.

"U srijedu je nova utakmica. Probat ćemo se odmoriti jer je ova utakmica bila zahtjevna fizički i psihički", rekao je Feđa Dudić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.