DUDIĆ "Mislim da je ovo nagrada za neke druge utakmice"

HŠK Zrinjski - FK Velež
Hercegovina.info

Trener FK Velež Feđa Dudić nakon gradskog derbija kazao je suprotno od svog kolege na suprotnoj strani Sergeja Jakirovića. On je pak igrom nezadovoljan, a rezultatom zadovoljan. No, za Velež cilj je ispunjen, prednost zadržana.

"Rezultatom sam zadovoljan. Ostavili smo bodovnu razliku koja je bila i prije ove utakmice. Većim djelom utakmice nismo bili pravi. Zrinjski nas je stiskao s prekidima i ubačajima sa strane. Veliki je pritisak bio uoči ove utakmice i na nama, ali i na domaćinu. Mislim da je sve prošlo korektno na terenu. Veliki je pritisak bio i na suca, ali mislim da je dosta korektno odradio posao da ne bude da uvijek kudimo", kazao je Dudić te dodao:

"Ovo je veliki bod za zadnja četiri kola, ali mislim da sigurno može i mora bolje. Mislim da je ovo nagrada za neke utakmice gdje smo pogotke primili u 90. minuti. Zrinjski je imao veliku priliku u 90. minuti, ali sačuvali smo bod. Čestitam momcima na želji, htijenju i borbenosti. Nadam se da ćemo u sljedeća četiri kola ostvariti zacrtano, a to je izlazak u Europu. Moram spomenuti i oboren klupski rekord, a to je 16 utakmica bez poraza u nizu. Ovi momci su heroji. Zrinjskom sve najbolje u nastavku prvenstva, čestitam im na dobroj i korektnoj utakmici. Nadam se da će sve dobro proći do kraja prvenstva i da će u Europu ići onaj koji zaslužuje."

U sljedećem kolu Rođenima stiže Željezničar.

"U srijedu je nova utakmica. Probat ćemo se odmoriti jer je ova utakmica bila zahtjevna fizički i psihički", rekao je Feđa Dudić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.