FOTO/VIDEO  Drugi dan turnira i dva poraza FA HFC Zrinjski u Neumu

futsal akademija hfc zrinjski u neumu
Prvo su na teren izašli stariji dječaci rođeni 2008. godine i odmjerili snage protiv vršnjaka iz HNK Drinovci.

U dosta zanimljivoj utakmici bolje su se snašli mladi nogometaši iz Drinovaca koji su uspjeli upisati pobjedu pred sam kraj utakmice. 

ZA FA HFC Zrinjski 2008. i mlađe na turniru u Neumu danas su nastupili: Marin Tole, Sandro Zovko, Petar Bošnjak, Matija Raguž, Andrej Martinović, Matej Kvesić, Ivano Bošnjak, Marko Dankić, David Raguž, Renato Andrić, David Vučić, Dragan Marinčić i Nikola Dankić.

Osim godišta 2008. danas su nastupili i dječaci rođeni 2010. godine. Nakon odličnog starta dan ranije kada su ubilježili dvije pobjede danas su ipak poraženi od vršnjaka iz Neuma.

Za FA HFC Zrinjski 2010. i mlađe danas na turniru u Neumu su nastupili: Marko Cvitković, Sven Klepo, Andrej Arapović, Josip Bošnjak, Andrej Golemac, Mihael Petrović, Andre Kokošar, Tin Bevanda, Marko Šetka, Dragan Miloš i Luka Soldo.

Sutra i jedna i druga ekipa imaju po dvije završne utakmice na ovom turniru. Treneri koji vode ekipe u Neumu su: Goran Buhovac i Siniša Đurasović, te Voditelj akademije Vladimir Vladisavljević.