DRAGAN JURANOVIĆ "Brat je odlično iskoristio Dalićevo povjerenje, a mama je najponosnija"

Dragan Juranović, Stadion HŠK Zrinjski, Stadion HŠK Zrinjski, Dragan Juranović, juranović , Zrinjski, Zrinjski Mostar
Hercegovina.info

U pobjedi Hrvatske nad Škotskom jako dobru partiju je odigrao Josip Juranović. U utakmici velikog značaja i pritiska Juranović je odigrao kao pravi rutiner. Sav njegov trud i rad i to što kao mali nije propuštao niti jedan trening u zagrebačkoj Dubravi danas mu se isplatio. Dobro je odgovorio na pruženu priliku od strane Zlatka Dalića.

Pratio ga je i njegov brat Dragan Juranović nogometaš HŠK Zrinjski.

"Dobio je povjerenje od izbornika Dalića i ja mislim da ga je iskoristio na najbolji mogući način. Odigrao je u oba smjera odlično. Bolje se možda snašao u obrambenim zadacima, ali i naprijed kada je uputio jedan ubačaj postigli smo pogodak. Hrvatska je zasluženo prošla dalje."

Dragan Juranović,Stadion HŠK Zrinjski

Modrić i Juranović slave,  FOTO: EFE

Nazvao je i čestitao bratu.

"Kratko smo se čuli jer su odmah išli na avion. Presretan je i ponosan."

No, netko je još sretniji.

"Mama je posebno ponosna. Utakmica nije ni završila, a već mi je slala poruke jesam li gledao utakmicu", kaže stariji brat Juranović uz smijeh.

Otac je kažimo preminuo još 2018. godine, a sinovima je bio veliki oslonac i uvijek i je pratio na treninzima i utakmicama. I on je sigurno ponosan s nekog boljeg mjesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I sam Josip Juranović nakon utakmice mu je posvetio pobjedu.

"U svlačionici na poluvremenu smo skuplli glave. Izbornik je rekao par riječi, Luka Modrić je rekao par riječi skupili smo glave i pobijedili. Poklanjamo navijačima ovu pobjedu i jedva čekamo da se vratimo. Preponosan sam. Posvećujem ovu pobjedu svom pokojnom ocu", rekao je.

Josipa u posljednje vrijeme jako dobro ide i u Poljskoj.

"U Legiji je fantastičan. On i Mladenović drže Legiju "gore" i dobro su se snašli, a sada ćemo vidjeti hoće li biti nekih transfera. Odličnu sezonu ima iza sebe", rekao je Dragan Juranović za Hercegovina.info.

Odličnu polusezonu ima i stariji brat u Zrinjskom. U Mostar je stigao u veljači, a u proljetnom dijelu prvenstva bio je jedan od najboljih igrača Jakirovićeve momčadi. Upisao je četiri pogotka i šest asistencija. Navijači su zadovoljni njegovim dolaskom. Neka samo tako nastavi.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.